Amatörde bu hafta deplasmandayız

SAL ekiplerimizden Kestelspor bu haftayı bay geçecek, Konaklıspor ve Payallarspor ise deplasmanda puan arayacak.

Amatörde bu hafta deplasmandayız
Antalya Süper Amatör Lig ekiplerimizligin 16. haftasına hazırlanıyor. Artık ligin tamamlanmasına sadece 3 hafta kala heyecan dorukta. 

KESTELSPOR BAY GEÇECEK

9 takımlı ligde her hafta 1 takım bay geçiyor ve maç yapmıyor. Bu hafta sıra ligin lideri temsilcimiz Kestelspor'da. Ligde 36 puanı bulunan Kestelspor haftayı bay geçecek ve aynı puanda kalacak. Ligin ikinci sırasında bulunan Konyaaltı Belediyespor ise kendi evinde Antalya Sanayispor'u ağırlıyor. Konyaaltı temsilcisi 1 puan dahi alması durumunda Kestelspor'u maç fazlasıyla geçerek zirveye yerleşecek. Ligin son haftasında Konyaaltı Belediyespor bay olacak ve maç yapmayacak. 

KONAKLI KAZANMAK ZORUNDA

Bir diğer temsilcimiz Konaklıspor ise zorlu Muratpaşa Belediyespor deplasmanına gidecek. Son 3 takımın küme düştüğü ligde 8'inci sırada bulunan ve düşme hattından kurtulmak isteyen Konaklıspor, bu maçı kazanmak zorunda. Konaklıspor kazanarak puanını 12'ye çıkarmak ve ligde son iki haftaya ümitli girmek istiyor. 

PAYALLARSPOR'UN ŞANSI ÇOK DÜŞÜK

Geçtiğimiz hafta ligde üçüncü sırada bulunan Muratpaşa Belediyespor'a kaybederek play-off şansını bir hayli zora sokan Demir Asansör Payallarspor bu hafta Antalya ASAT Gençlikspor ile karşılaşacak. Zeytinköy'de oynanacak olan mücadele Payallarspor galibiyet alırsa play-off umutlarını son iki haftaya taşıyacak. Demir Asansör Payallarspor kaybetmesi halinde ise play-off şansını tamamen yitirecek. 

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2017, 15:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83