Bağışlar’dan açıklama

Bağışlar’dan açıklama

Mahmutlarspor Başkanı Yılmaz Bağışlar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 'Değerli dostlarım,
Dün oynadığımız Manavgat Belediye Spor ile ilgili alınan farklı mağlubiyetle, kenarda bekleyen kötü niyetli akbabalara söz bırakmamak adına, takımım ve futbolcularım için bu paylaşımı yapma ihtiyacı duydum.

BAL liginde Antalya bölgemizi geçtiğimiz sezon için 4 takım temsil ediyordu. Sebebi ise pandemi dolayısıyla 3 takım olması gerekirken 4' e çıkarılmasıdır.Henüz kesin olmamakla birlikte TFF tarafından bu sezon tekrar 3 takıma düşürülmesi planlandı.

Mevcut sezonu son iki sırada tamamlayan KEMER ve KORKUTELİ spor sıralamada da gözüktüğü üzere BAL liginden süper amatör kümeye düştü. Geriye kalan Antalya temsilcisi iki takım Kumluca Belediye Spor ve Manavgat Belediye Spor ' dan lig sıralamasında geri de kalan ( lig 4. sü olsa dahi ) Manavgat Belediye Spor olduğu için o takımla play out oynamak zorunda kaldık. Aslında takım gayet büyük bütçelerle kurulmuş iyi bir takım.

Daha önce bahsettiğim bütçe ve takım potansiyeli bu hususlarla ilgilidir.

Umarım anlatabilmişimdir. Mesela Kumluca Belediye Spor şampiyon olsaydı veya Manavgat Belediye Spor biz de direkt olarak BAL Ligine çıkacaktık ( süper amatör küme 2. si olarak )

Sporu takip edemeyenler takımın mağlubiyeti ile ilgili boş yorumlar yazıyor. Yazıktır ben takımım ve futbolcularım adına üzülüyorum. Durumu anlamanız için de lig tablosunu sizlerle paylaştım.
Durum biraz karmaşık, sizi anlıyorum.. konuyu anlamayanlar bir daha bir daha okusun, anlayacaklar, umarım 
Sevgiyle'

banner111

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2023, 16:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83