Bağışlar’dan teşekkür mesajı

Bağışlar’dan teşekkür mesajı

Yılmaz Bağışlar mesajında şu ifadelere yer verdi: '17 takımın iki grup halinde mücadele ettiği Antalya Süper Amatör ligini, kendi grubumuzu lider olarak tamamladık ve playoff maçları ile en fazla gol atan ve en az gol yiyen takım olarak 2. sırada tamamlayarak playout maçı oynamaya hak kazandık sonucunda dün oynanan maçı Manavgat Belediyesi Spor' a karşı kaybederek BAL ligine yükselemedik.
2022-2023 sezonunu bu şekilde kapatmış olduk. Ayrıca gol kralı olan takımımız futbolcusu Mustafa Yıldız ' ı tebrik ediyorum. Tarihinde ilk kez BAL ligi play-off mücadelesi veren Mahmutlarspor ' a bu gururu yaşatmamıza vesile olan herkese teşekkür ediyorum.

banner111

Dün karşılaşdığımız Manavgat Belediye Spor kendi ligini 3. sırada tamamlayan ve bütçe bakımından neredeyse bizim 8-10 katımız büyüklüğünde iyi bir takımdı ve biz bir süpriz yapmaya çalıştık.
Bütün gayretini ortaya koyan, gönülden, onuruyla sonuna kadar mücadele eden oyuncularımızı ve kazanan Manavgat Belediye Spor ' u tebrik ediyorum.

Daha önce belirttiğim gibi, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Mahmutlarspor genel kurulumuzda, sağlık sorunlarım sebebiyle aday olmayacağım.

Öncelikle bizleri destekleyen taraftarlarımıza, futbolcularımıza, yönetim kurulumuza ve ana sponsorumuz MİA İNVEST firması ile destekleyen esnaflarımıza teşekkür ediyorum.

Sevgiyle ..'

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2023, 14:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83