Başkan Çavuşoğlu'ndan transfer müjdesi

Teknik Direktör Hikmet Karaman ile AGC'nin konuğu olan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu "Vagner'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı talihsiz buluyorum. Kulübümüzde bugüne kadar hiçbir oyuncunun alacağı kalmamıştır" dedi

Başkan Çavuşoğlu'ndan transfer müjdesi
Süper Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor'un başkanı Hasan Çavuşoğlu, Teknik Direktör Hikmet Karaman, futbolcular Efecan Karaca ve Remy Riou, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim ve AGC yönetim kurulunun konuğu oldular. Konuklar, Alanya basını ile buluşup, soruları yanıtladılar. 

'İKİNCİ YARIDA ÇIKIŞ BEKLİYORUZ'

Mehmet Ali Dim, Alanyaspor'un Alanya'nın adını ülke genelinde ve dünyada başarıyla temsil ettiğini belirterek "AGC'de bugün Alanyamızın bayrağını ve ismini gururla taşıyan sayın başkan Hasan Çavuşoğlu ve hocamız Hikmet Karaman basınımızla bir araya geldi. Bu hafta çok güzel ve çok net bir galibiyet aldık. Bu 3 puan bizleri ve herkesi mutlu etti. Bu galibiyetin ardından böyle bir toplantının gerçekleşmesi ayrıca bir mutluluk kaynağı oldu. Alanyaspor bizim gözbebeğimiz. Türkiye'nin her yerinde, Avrupa'nın her yerinde adından sıkça söz edilen bir takım haline geldik. Avrupa'da İddaa oynayan herkes Alanyaspor'un maçlarını bol gollü geçtiği için yakından takip ediyor. Alanyaspor'a desteğimiz hep vardı, sürecek. Zor günlerden geldik. Bugünleri hayal eden çok az kişi vardı. İnanıyoruz ki ligin ikinci yarısında Hikmet hocamızla birlikte büyük bir çıkış yakalayacağız. Bu yıl ligde kalırız ama önümüzdeki yıl daha büyük bir başarı yakalayabilir miyiz, belki Avrupa arenasında yer alabilir miyiz, bu da bizim için önemli" şeklinde konuştu. 


'LOVE UMARIM HATASINI FARK EDER'
AGC Center'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Beşiktaş'a transfer olan Vagner Love'ın geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşımı değerlendirdi. Love'ın açıklamasını talihsiz bulduğunu söyleyen Çavuşoğlu "Vagner Love Alanyaspor'a geldiğinde 'Tatile geldi' dediler ama şimdi ülkemizin güzide kulüplerinden Beşiktaş'a transfer oldu. Alnımız açık. Vagner'in açıklamalarının ise talihsiz olduğunu düşünüyorum. Kulübümüzde bugüne kadar hiçbir oyuncunun alacağı kalmamıştır. Bizde bir maaş alacağı vardı. Umarım o da hatasının farkına vararak bu talihsiz açıklamasını düzeltecektir" dedi. 

'TRANSFER YAPACAĞIZ'

Yönetim kurulu olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun desteğini hiçbir zaman esirgemediğini ve günde 2-3 kez takımın durumu ile ilgili kendisinden bilgi aldığını söyledi. Şehrin ise takıma yeterince sahip çıkmadığını söyleyen Çavuşoğlu "Sanki Alanyaspor başka bir şehrin takımıymış gibi şehrin dinamikleri bir türlü sahip çıkamadılar. Sadece bakan beyin ve bürokratların sahip çıkmasıyla olmuyor. Bizim emeklerimizin karşılığı bu olmamalı diye düşünüyorum. Herkesi onore etmeye çalışıyoruz ama kimse bizler için bunu yapmıyor" dedi. Yönetim olarak transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini söyleyen başkan Hasan Çavuşoğlu "Alanyaspor yönetim kurulu ve teknik heyeti olarak biz profesyonellerin belirlediği yerlere transferlerimizi yapıyoruz. Forvet transferimiz de olacak. Alanya halkı transfer istiyor ama biz transferi halkın isteğine göre değil, ihtiyacımıza göre yapıyoruz. Birkaç gün içerisinde güzel haberler vereceğiz" dedi. 

'VAGNER OLAYI TAM DERSLİK'

Alanyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise "İşimizin bu sezon açısından kolay olmadığını biliyoruz. Bursa maçının ardından başkanımız ve yönetim kurulumuza teşekkür ettim. Bazen bir oyuncu çok oyuncu demektir. Çünkü bir önceki maçı hatırladığımızda, hamle yapacak şans bulamıyorsunuz. Başkalarına göre kulübede çok oyuncu var ama benim düşüncem farklı. Lucas Villafanez'in gelmesi çok önemli. Yönetimi ayrıca kutlamak istiyorum. Vagner Love olayı ise başlı başına bir ders olayı, kurslarda işlenebilecek bir seminer olayı. Son haftalarda yoğun günler geçirdik. Buna rağmen Lucas'ın takıma katılması ve başarılı bir performans sergilemesi teknik heyet ve takım açısından büyük moral oldu. Maçı da 3 puanla bitirdikten sonra, transfer sezonunu da tamamlamak istiyoruz. Şu anda 9 takım küme düşme potasında. Biz o potaya girmek istemiyoruz. O potaya girersek bu lig sonuna kadar devam eder" dedi.
Konuklar, daha sonra AGC Center'daki öğle yemeğinde ağırlandılar.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 18:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83