'BELEDİYE EĞİTİME VE SPORA ÖNEM VERİYOR'

Abdurrahman Alaetinoğlu Ortaokulu Futsal ve Voleybol Takımı’nın öğrencileri Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula’yı ziyaret ederek teşekkür ettiler.

'BELEDİYE EĞİTİME VE SPORA ÖNEM VERİYOR'

Alanya Belediyesi öğrencileri spora teşvik etmek için okullar arası düzenlenen turnuvaları desteklemeye devam ediyor. Alanya’da bu sezon okullararası düzenlenen voleybol turnuvasında 1. Futsal müsabakalarında ise 2. olan Abdurrahman Alaetinoğlu Ortaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Fatih Uslu, Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Kütürüp ve Beden Öğretmeni Hakan Köksal Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula’yı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. 

banner111
Alanya Belediyesi’nin öğrencilere her alanda destek olduğunu belirten Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Kütürüp, ‘’İki sezondur okulumuzun futsal ve voleybol takımına destek olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ve Başkan Yardımcısı Mehmet Kula’ya okulumuz adına teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz sporda okulumuzun ve Alanya’nın adını en iyi şekilde temsil ediyor’’ dedi 
Öğrencilerin bu ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, ‘’Öğrencilerimiz bu şekilde başarılı oldukça bizler de mutlu oluyoruz, spora ve eğitime olan desteğimiz artarak devam edecek’’ dedi.



Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 16:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83