BELEDİYESPOR PEDALDA KÜRSÜYÜ YİNE KAPATTI

Alanya Belediye Spor Kulübü İstanbul- Arnavutköy’de yapılan Uluslar arası Dağ Bisikleti Yarışması’nda Yıldız ve Genç Bayanlar kategorisinde kürsüyü bir kez daha kapattı.

BELEDİYESPOR PEDALDA KÜRSÜYÜ YİNE KAPATTI

 Bisiklet Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan ve Arnavutköy’de yapılan Uluslar arası Dağ Bisikleti Yarışmasına Alanya Belediye Spor  7 farklı kategoride 15 kişilik sporcu ekibiyle katılarak Alanya’yı temsil etti. 

banner111
Sabah saat 10.00’da verilen startta Yıldız ve Genç Bayanlar rakip tanımadı. Yıldız Bayanlarda Azize Bekar 1., Dilara Şahin 2., Sema Sertgöz 3. oldu.
Genç Bayanlarda Balkan Şampiyonu sporcumuz Ayşe Çakır 1., Büşra Önder 2. olarak bir kez daha madalya sahibi oldular.  Alanya Belediye Spor Bisiklet Antrenörü Mustafa Şirin 2. turda lastik arızası nedeniyle kürsüyü kıl payı kaçırdı. 
Yıldız Erkeklerde hem dağ hem de yol şampiyonu olan Tahir Buğra Yiğit en yakın rakibine 10 dakika fark atarak açık ara 1.’liği elde etti. 
Saat 12.00’de yapılan Uluslar arası kategorilerde Elit Erkeklerde Duran Akbaş ve bayanlarda Arzu Yaraş küçük mekanik arızalar yaşamalarına rağmen yarışı tamamladılar. 
Alanya Belediye Spor Kulübü sporcuları yapılan ödül töreninin ardından Çatalca’daki Alaiye Şehitliğini ziyaret ettiler.

ERKEN, UYSAL’A TEŞEKKÜR ETTİ

Alanya Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, yarışmada derece alan sporcular ile teknik heyeti başarılarından dolayı kutladı. Erken, Arnavutköy Dağ Bisikleti Yarışmasında Alanyalı olan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a takıma verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2015, 11:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83