CHP'DE BAYKAL'SIZ ADAY TANITIMI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Antalya’da 26’ncı dönem milletvekili adayları, eski Genel Başkan ve 2’inci sıra milletvekili adayı Deniz Baykal olmadan tanıtıldı.

CHP'DE BAYKAL'SIZ ADAY TANITIMI
7 Haziran 2015 seçimlerinin ardından hükümetin kurulamaması ve 1 Kasım’da yeniden sandık başına gidilmesi kararıyla milletvekili adayları görücüye çıkmaya başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday listelerini büyük ölçüde koruyacağı açıklamasıyla Antalya milletvekili adayları şekillendi. CHP’nin 1 Kasım’da seçmen karşısına çıkaracağı adaylar arasında kendi isteğiyle aday başvurusunda bulunmayan 24’üncü dönem CHP eski Antalya Milletvekili ve 7 haziran seçimlerinde 13’üncü sırada Gürkut Acar ile 7 Haziranda seçimlerinde 14’üncü sırada yer alan İbrahim Keser aday başvurusunda bulunmadıkları için listede yer almadı. Acar’ın yerine ise Antalya’nın tek engelli milletvekili adayı Barış İşbilen 13’üncü sıradan, Keser’in yerine Meral Mengi ise 14’üncü sıradan gösterilmişti.

DENİZ BAYKAL ADAY TANITIMINA KATILMADI

CHP Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısına adaylar, CHP’li Belediye başkanları ve partililer yoğun ilgi gösterdi. Aday tanıtım toplantısına 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi CHP eski Genel Başkanı ve Antalya 2’nci sıradan milletvekili adayı Deniz Baykal katılmadı. Baykal’sız tanıtılan adaylar için İl Başkanı Semih Esen, adaylarla birlikte halka giderek kendilerini yeniden anlatacaklarını söyledi.
7 Haziran seçimlerinde çıkan sonucun partiler tarafından kabul edilmesini dilediklerini ancak gerçekleşmediğini belirten Esen, “Halkın refah içinde olduğu çalışanların emeğinin karşılığını anne, baba ve çocukların geleceği aydınlık gördüğü huzur ve barışın egemen olduğu çağdaş Türkiye hedefiyle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

CHP’nin seçmen karşısına çıkaracağı Antalya milletvekili adayları ise sırasıyla şöyle:
“Niyazi Nefi Kara, Deniz Baykal, Çetin Osman Budak, Mustafa Akaydın, Devrim Kök, Figen Çalıkuşu, Rafet Zeybek, Nusret Bayar, Deniz Filiz, Sultan Yeğen, Sevindik Gizli, Cavit Arı, Barış İşbilen, Meral Mengi”

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2015, 12:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83