Dünya 3.cüsünden Tanrıseven'e Ziyaret

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Atletizm Dağ Koşuları Milli Takım Sporcusu Ahmet Arslan ile Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak’ı makamında kabul etti.

Dünya 3.cüsünden Tanrıseven'e Ziyaret

 Alanya Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü’nde Atletizm Antrenörü ve aynı zamanda Aytemiz Alanyaspor Kulübü Lisanslı Sporcusu olan Ahmet Arslan, yaptığı faaliyetleri ve önümüzdeki yıl düzenlenecek olan müsabakalardaki hedeflerini Kaymakam Tanrıseven’e aktardı. Bulgaristan’ın Sapareva Banja şehrinde düzenlenen Dünya Dağ Koşuları Şampiyonası'nda ülkemizi temsil ederek Dünya 3'üncüsü olduğunu söyleyen Milli Atlet Arslan, “3 Kilometre zorlu parkur olan 32'nci Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası'nda 3'üncülüğü elde ettim. Bulgaristan'ın Sapareva Banja kentinde düzenlenen yarışmada 3'üncülük kürsüsüne çıkarak, bu sonuçla kariyerimde 3'üncü kez Dünya Şampiyonasında derece elde etmiş oldum. Desteklerini esirgemeyen Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven'e teşekkür ediyorum” dedi.

banner111
KAYMAKAM TANRISEVEN "ULUSLARARASI ARENADA, ÜLKEMİZİ VE ALANYA'MIZI TEMSİL ETMESİ SON DERECE ÖNEMLİ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Milli Atletimizin, Avrupa Şampiyonası gibi Uluslararası bir arenada, ülkemizi ve Alanya’mızı temsil etmesi son derece önemli. Şampiyonumuzun, ilçemizi temsil anlamında göstermiş olduğu azim ve kararlılık bizleri son derece mutlu etti. Bizler de Kaymakamlık olarak, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Milli Sporcumuzun katılacağı tüm yarışmalarda başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2016, 12:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83