Engel tanımayan sporcular ASAT’ta ağırlandı

Engel tanımayan sporcular, ASAT’ta verilen yemekte bir araya geldi. ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, engelli bireylere sahip çıkmanın ve hayatlarını kolaylaştırıcı çözümler bulmanın toplumsal bir sorumluluk olduğuna dikkat çekti.

Engel tanımayan sporcular ASAT’ta ağırlandı

 ASAT’ın bedensel engelli sporcuları için kaynaşma ve dayanışma yemeği düzenlendi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Faruk Karaçay’ın katılımıyla gerçekleşen buluşmada, engel tanımayan Ampute Futbol Takımı ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncuları antrenör ve yöneticiler hazır bulundu.

banner111
TOPLUMSAL SORUMLULUK
Engel tanımayan sporculara, mücadele ettikleri liglerde gösterdikleri performans ve başarıları için teşekkür eden Karaçay, “Engelli vatandaşlarımız, ülke nüfusunun hiç de azımsanmayacak bir bölümünü oluşturuyor. Ve her biri sosyal yaşamın içinde aktif birer birey olarak çok önemliler. Engellilere sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve hayatlarını kolaylaştırıcı önlemler almamız vazgeçilmez bir toplumsal sorumluluğumuzdur. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü olarak bu sorumluluğumuzu yerine getirebilmemiz için faaliyetlerimize devam edeceğiz” dedi.
Engelli sporcuların sezon içindeki performansları ve başarı durumları ile ilgili keyifli bir sohbetin ardından takımların ihtiyaçları konusunda da bilgi alan Karaçay, desteklerinin süreceğini kaydetti.


Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 10:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83