Eymen Bebek için kaç para toplandı?

Aytemiz Alanyaspor'un Sakarya'daki SMA Hastası Eymen Çapkın için toplanan para miktarını Başkan Hasan Çavuşoğlu açıkladı.

Eymen Bebek için kaç para toplandı?
Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Sakarya'da SMA (Spinal Müsküler Atrofi) hastası 6,5 aylık Eymen Çapkın'ın tedavisi için başlatılan yardım kampanyası kapsamında Kasımpaşa maçının bilet geliri olan 67 bin 588 TL ile destek olduklarını söyledi. Takımımızın 2 hafta önce sahasında Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmada elde edilen bilet geliri olan bu paranın açılan hesap numarasına aktarıldığını belirten Çavuşoğlu, "Yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcu ve bilet alarak katkıda bulunan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Aytemiz Alanyaspor olarak başlattığımız bu kampanyaya diğer kulüplerimizin de katkı sağlamasını temenni ediyoruz" dedi. 

Kulüplerin şu ana kadar kampanyaya yeterli desteği vermediğini diye getiren Çavuşoğlu, "Diğer kulüp başkanlarımızın da bu konuda duyarlı olacağını düşünüyorum. Eymen bebeğin kurtulması için umarım onlar da katkı sağlar. Böylece aile de mutlu olur. Tedavi için üzerimize düşen destek olmaktır. Aytemiz Alanyaspor olarak biz de bunu yaptık." diye konuştu. Başkan Çavuşoğlu, futbolcularımızın imzaladığı 54 numaralı küçük bir Alanyaspor formasını ise Eymen bebeğin ailesine gönderdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2017, 12:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83