Gökçe, Sapadere'yi maça götürecek

Aytemiz Alanyaspor'a destek olmak için kolları sıvayan Harun Gökçe, Trabzonspor maçı için Sapadere Mahallesi'nden otobüs kaldıracak.

Gökçe, Sapadere'yi maça götürecek
Süper Lig'de düşme hattında bulunan temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor bu hafta sonu Trabzonspor'u konuk edecek. 24 Şubat Cumartesi, 19.00'da Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak mücadele öncesi taraftarlar tribünlerdeki yerlerini alarak takıma destek olmak için bugünden çalışmalara başladılar. 

'MAHALLE OLARAK TOPLUCA GİDELİM'

ALESO Başkan Adayı olan İşadamı Harun Gökçe'de güzel bir fikirle Aytemiz Alanyaspor'a destek olmak için kolları sıvadı. Sapadere Mahallesinden olan Gökçe, kendi mahallesini maça götürmeye karar verdi. Yeterli çoğunluk sağlandığı zaman maç günü mahalleden otobüs kaldıracağını belirten Gökçe, "Değerli Sapadereli sporseverler bu hafta sonu oynanacak olan Alanyaspor, Trabzonspor maçına mahalle olarak toplu gitmeyi öneriyorum ne dersiniz? Alanyasporumuzun böyle bir desteğe ihtiyacı var. Zor zamanda yanında olduğumuzu gösterelim. Başka Alanya yok. Toplu olarak maraton ve ya sizlerin belirleyeceği bir bölümde maçı izleyelim." dedi.

GÖKÇE'YE DESTEK YAĞIYOR

Sapadereli vatandaşlar Gökçe'nin önerisini oldukça beğendiler ve destek olmaya başladılar. "Elimizden geleni yapalım" diyen Sapadereli vatandaşların desteğini alan Gökçe, "Arkadaşlar buradaki asıl amaç daha önce maça gelmeyenleri getirelim. Mümkünse herkes bir arkadaşını ikna etsin, cümbür cemaat gidelim." diye konuştu. 

Sosyal medya üzerinden yapılan bu örgütlenmenin maç günü yansıması ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2018, 10:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83