HALCİLERDEN ALANYASPOR'A TAM DESTEK

“Haydi Alanya Şampiyonluk için bir bilet de sen al “ kapmayası ile yapılacak çekilişe Alanya’daki kurum ve kuruluşların desteği giderek artıyor.

HALCİLERDEN ALANYASPOR'A TAM DESTEK

 Alanyaspor’a maddi destek amacıyla gerçekleştirilecek olan çekilişe Alanya’daki Hal Komisyoncularında da destek geldi.  Alanyaspor’lu yöneticilere Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ da eşlik etti.  Alanyaspor çekiliş piyangosuna Alanya Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Adem Kaya, yönetim kurulu üyeleri ve hal esnafı bilet alarak katkı sağladı. 

banner111
Konaklı Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Ahmet Çavuşoğlu ve yönetiminin yanı sıra Konaklı Hal esnafı da destek verdi.  Dernek Başkanlarına biletleri Alanyasporlu yöneticiler tarafından teslim edildi. 

Öte yandan Konaklı İhsan Ticaret sahibi Fikret Şükrü Sipahioğlu da bilet alarak Alanyaspor’a desteklerini gösterdi. Alanyasporlu yöneticiler, Süper Lig yolunda iki final maçına çıkacak Alanyaspor’a maddi kaynak sağlamak amacıyla gerçekleştirilen piyango çekilişine herkesimin destek vermesi gerektiğini belirterek Alanya’nın takımına sahip çıkmasını istediler.   

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 13:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83