Haydi Alanya! Bu akşam Oba'da buluşuyoruz

Süper Lig temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor bu akşam sahasına Kardemir Karabükspor'u ağırlıyor. Paralo mutlak 3 puan.

Haydi Alanya! Bu akşam Oba'da buluşuyoruz
Süper Lig 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu 3'üncü hafta mücadeleleri bugün başlıyor. Süper Lig temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor ilk 2 hafta puan alamadığı ligde bugün kendi sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırlıyor. Aytemiz Alanyaspor'da tek hedef 3 puan. 

Aytemiz Alanyaspor ve Kardemir Karabükspor arasındaki mücadele bu akşam 21.45'de Oba Mahallesi'nde bulunan Bahçeşehir Stadyumu'nda başlayacak. Yaşar Kemal Uğurlu, Mustafa Emre Eyisoy ve Samet Çiçek'in yöneteceği mücadele BeIN SPORTS2'den naklen yayınlanacak. ,

ÜSTÜNLÜĞÜMÜZ VAR

Aytemiz Alanyaspor ve Kardemir Karabükspor 9'uncu kez karşı karşıya gelecekler. Daha önce oynanan 8 mücadelede Aytemiz Alanyaspor'un 4, Kardemir Karabükspor'un 2 galibiyeti bulunurken, 2 maçta ise beraberlik bozulamamıştı. Geçtiğimiz yıl Bahçeşehir Stadyumu'nda oynanan maçı Aytemiz Alanyaspor 4-2'lik skorla kazanmıştı. 

İŞTE MAÇIN VERİLERİ

İki takım Süper Lig'de ilk kez geçtiğimiz sezon karşı karşıya geldiler. Oynanan iki maçı da Alanyaspor kazandı ve bu maçlarda toplam altı gol attı.

Alanyaspor ligdeki son beş maçını kaybetti; bu Süper Lig'deki en uzun mağlubiyet serimiz.

Alanyaspor ligde 15 maçtır kalesini gole kapatamıyor (maç başına 2.1); en son Şubat 2017'de 0-0 berabere biten Trabzonspor maçında gol yememiştik.

Alanyaspor'un evinde oynadığı son üç lig maçında toplam 15 gol oldu (maç başına 5 gol).

Karabükspor Süper Lig'de dört maçtır yenilmiyor (2G 2B); daha önce sekiz maçta bir namağlbuiyet alabilmişlerdi (3B 4M).

MUHTEMEL KADROLAR

Aytemiz Alanyaspor'da sakatlıkları devam eden Fabrice N'sakala ve Reşo Akın bu maçta forma giyemeyecek. Kırmızı-mavili ekipte sakatlıkları bulunan Rumen oyuncu Iasmin Latovlevici, Serdar Deliktaş ve kaleci Ahmet Şahin, Alanya deplasmanında forma giyemeyecek.

Aytemiz Alanyaspor: Haydar Yılmaz - Gassama - Tzavellas - Welinton - Fofana - Isaac Sackey - Emre Akbaba - Maniatis - Etame - Efecan Karaca - Vagner Love 

Kardemir Karabükspor: Rybka - Paul Papp - Kerim Zengin - Barış Başdaş - Dany - Gabriel Torje - Poko - Ceyhun Gülselam - Tanase - İlhan Depe - Mustapha Yatabare

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2017, 10:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83