Hedef şampiyonluk

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig'i Ürgüp   ile deplasmanda oynadığı son maçı 3-1 kazanarak 55 puanla lider olarak Playoff'lara yükselen Rest Property Alanya Belediyespor, Play-off öncesi son antremanını yaptı.

Hedef şampiyonluk

21-22-23 Mart tarihlerinde yarı final maçlarına çıkacak olan Kırmızı-Beyazlı Antalya Temsilcimiz 29-30 ve 31 Mart tarihlerinde final maçlarında mücadele edecek. Alanya Belediyespor 21 Mart Saat 12.00'de Aydın Büyükşehir Belediyesi ile 22 Mart Saat 14.00'de Türşad ve 23 Mart Saat 13.00'de Hatay Spor Kulübü ile yarı final için mücadele edecek. Maçlar Türkiye Voleybol Federasyonu'nun youtube sayfasından canlı yayınlanacak.

ERKEN: KOYDUĞUMUZ HEDEFE ULAŞTIK

banner111

Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, "Lig başlarken hedefimiz liderlik koltuğuna oturmaktı. Hedefimizden şaşmadık. Lig boyunca takımımız Antalya'yı ve ilçemizi çok iyi bir şekilde temsil etti. Play-off maçlarında da bu heyecanın devam edeceğine inanıyorum. Teknik ekibimi, oyuncularımı, yöneticilerimi tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza ve bize inanan destek olan herkese teşekkür ediyorum.dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83