'HEDEFE ULAŞACAĞIZ'

Alanyaspor teknik heyeti ve futbolcular, Samsunspor maçı sonrası oldukça uzun süren bir özeleştiri toplantısı yaptılar. Sportif Direktör Taner Savut "Bu takımı buraya kadar biz getirdik, hedefe de biz ulaştıracağız" dedi.

'HEDEFE ULAŞACAĞIZ'

 Multigroup Alanyaspor'da farklı Samsunspor mağlubiyeti başta yönetim ve teknik heyet olmak üzere herkesi harekete geçirdi. Sportif Direktör Taner Savut ve Teknik Direktör Hüseyin Kalpar önceki gün antrenman öncesi takımla yaklaşık 1 saat süren bir toplantı yaptı. Toplantıda teknik heyet ve futbolcuların özeleştiriler yaparak son haftalarda yapılan hataları ve takım üzerindeki eksiklikleri dile getirdikleri öğrenildi. Takım kaptanları ve futbolcuların üzgün olduklarını dile getirdiklerini, Alanyaspor'un mücadeleci ruhunun bundan sonraki maçlarda yeniden sahaya yansıyacağını ifade ettikleri belirtildi. 

banner111
'BAŞARACAĞIZ' 

Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut "Bu takımı şampiyonluk potasına yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar olarak hep birlikte soktuk. Hedefe de hep birlikte ulaştıracağız. Kaybettiğimiz puanların telafisi kalan 9 haftada mutlaka olacaktır. Bunun için de hep birlikte savaşmaya devam etmeliyiz. Önümüzde çok önemli ve zorlu bir Boluspor maçı var. Yönetim kurulu farklı mağlubiyete rağmen Pazartesi ilk idmanı 10 kişi izledi. Teknik heyet ve futbolcular olarak her şeyin farkındayız, kazanmak için sahada daha fazla efor sarf edeceğiz. Taraftarlarımızı da Karşıyaka maçında olduğu gibi yanımızda görmek istiyoruz" dedi.


Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2016, 13:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83