PEROVİC: SÜPER LİG'İ ÇOK İSTİYORUZ

Multigroup Alanyaspor’un Sırp forvet oyuncusu Slavko Perovic, ligde kalan 9 haftada kenetlenerek Süper Lig’e yükselmek istediklerini söyledi.

PEROVİC: SÜPER LİG'İ ÇOK İSTİYORUZ

 Ligde ilk 2’yi hedefleyen takımların puanlarının birbirine çok yakın olduğunu belirten Perovic, “Adana Demirspor ve Karşıyaka maçlarında kaybettiğimiz puanlara üzülüyorduk ancak ilk 2 için iddialı olan 4 takım arasında yerimizi koruyoruz. Önümüzde 9 maç kaldı. Kalan 9 maçta iyi motive olarak ve kenetlenerek ilk 2 takım içerisinde olmaya gayret edeceğiz. Önemli bir avantajı kaçırdık ancak çalışmaya devam edeceğiz. İyi bir takımız ve Süper Lig’e çıkmayı çok istiyoruz” dedi.

banner111
Pazar günü oynanacak Boluspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Perovic, “Bu maça çok iyi hazırlanıyoruz. Geçen haftalardaki şanssızlığımızı üzerimizden atmak istiyoruz. Samsunspor deplasmanında aldığımız yenilgi bizi oldukça üzdü. Yeniden bir hava yakalayarak çıkışa geçmek için haftayı 3 puanla kapatmayı hedefliyoruz. Taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Boluspor'a karşı iyi futbol oynayarak taraftarlarımın da desteğiyle 3 puan alarak hep birlikte çıkışa geçeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2016, 14:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83