İFTİRA VE ALGI OPERASYONUNA ÇOK SERT TEPKİ

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor'a yönelik iftira ve algı operasyonlarına çok sert tepki gösterdi.

İFTİRA VE ALGI OPERASYONUNA ÇOK SERT TEPKİ

 Hasan Çavuşoğlu şu şekilde konuştu:

banner111
'Son dönemde bazı kulüp başkanları ve Süper Lig yorumcuları, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı sayın Kuddusi Müftüoğlu'nun Alanyalı olmasından dolayı tüm Türkiye'ye yanlış bir algı empoze ederek Multigroup Alanyaspor'un başarılarını gölgeleme çabası içerisinde olduğunu üzülerek takip etmekteyiz. Multigroup Alanyaspor Kulübü olarak bugüne kadar bileğimizin hakkıyla buraya geldik. Özellikle bu sezon sayın Müftüoğlu'nun MHK başkanı olmasından sonra en çok mağduriyet yaşayan kulüplerin başında geliyoruz. 

Bugüne kadar lehimize haksız tek bir karar verilmediği gibi aleyhimize verilen bir çok karar ve puanlarımızın gittiği bir çok maç vardır. Bunların en bariz örnekleri ise Kardemir Karabükspor, Şanlıurfaspor ve Altınordu maçlarında verilmeyen penaltılarımız, Balıkesirspor maçında aleyhimize verilen haksız penaltı ile mağlup olmamızdır. Gereksiz yere oyundan atılan oyuncularımız ve cezalı duruma düşen futbolcularımız da oldu. Multigroup Alanyaspor hakem hatalarıyla bu ligin en çok mağdur olan takımlarının başında gelmesine rağmen bundan sonraki maçlarda önümüzün kesilmesi yönünde algı yaratma amaçlı olan bu açıklamaları yapanları esefle kınıyoruz. Süper Lig'deki bazı yorumcuların, bu ligi takip etmemelerine rağmen siparişle böyle yorumlar yapması ne kadar sahte kişiliklerinin olduğunun en büyük göstergesidir. Bu ligde Multigroup Alanyaspor'un 2 sezondur nasıl futbol oynadığını, kısıtlı bütçelerle ne kadar doğru transferler yaptığını, hangi başarıları elde ettiğini, yönetim kurulunun misafirperverliğini, teknik heyetinin ve oyuncularının sahadaki özverisini en iyi taraftarlar ve PTT 1. Lig yorumcuları bilir. 

Sayın Hayri Ülgen, Tanju Çolak, Devrim Zengin, Cevdet Ünüvar, Tunç Kayacı, Sinan Tural ve Ferit Yılmaz'ın bugüne kadar yaptıkları yorumları herkes geriye dönüp izlesinler. Multigroup Alanyaspor'un bu noktaya alnının akıyla ve mücadelesi ile geldiğini bir kez daha teyit edeceklerdir. Son haftalarda rakiplerimizin lehine verilen hatalı hakem kararları, programlarda gündem oluştururken bizler ağzımızı açıp tek kelime bile etmiyoruz. Biz kendi takımımızla ilgileniyoruz. Nasıl daha iyi futbol oynarız, ligin en çok gol atan ekibiyiz, daha fazlasını nasıl atarız, ne zaman en az gol yiyen takım oluruz, nasıl daha başarılı oluruz konularına kafa yoruyoruz. 

Bu sezon yönetimi, taraftarı, teknik heyeti ve futbol takımıyla Süper Lig'e çıkmayı kafasına koymuş bir ekip olarak önümüze çıkacak olan tüm engelleri futbol sahası çizgisi içinde vereceğimiz mücadeleyle aşarak tüm Türkiye'ye göstermeye devam edeceğiz. Multigroup Alanyaspor Kulübü olarak kimseye hakkımızı yedirmeyiz. Kimsenin en küçük bir hakkının yenmesini de istemeyiz. Allah bizlere hakkımızla, hiçbir saha dışı etkenin olmadığı bir şampiyonluğu nasip etsin.'


Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2016, 15:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83