İŞTE ALANYASPOR'UN YENİ TRANSFERİ

PTT 1. Lig’in ilk yarısını 26 puanla 6.sırada bitiren Multigroup Alanyaspor, ikinci yarı şampiyonluk iddiasını güçlendirmek için ilk transferini yaptı. Kulübümüz 24 yaşındaki defans oyuncusu Sezer Özmen 1,5 yıllık anlaşma yaptı. Multigroup Alanyaspor, sezon başında Fransa 2. Lig takımı Metz’e 24 yaşındaki defans oyuncusu Sezer Özmen, kendisini 1,5 yıllığına Alanyaspor’a bağlayan imzayı attı.

İŞTE ALANYASPOR'UN YENİ TRANSFERİ

 Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Multigroup Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, As Başkan Bilal Gömeç, Başkan Yardımcıları Ahmet Paşaoğlu, Fahri Özçelik ve Mehmet Uslu ile beraber yönetici Ali Baki Boz ve Sportif Direktör Taner Savut da katıldı. 

banner111
Deneyimli oyuncu Sezer’i almanın kolay olmadığını belirten Multigroup Alanyaspor Başkanı Hasan  Çavuşoğlu; “Alanyaspor olarak eksik olan bölgelerimize transfer yapacağımıza dair söz vermiştik. Bunu ilk olarak Sezer kardeşimizle birlikte gerçekleştirdik. Onlarca talibi olmasına rağmen bizi tercih ettiği için Sezer’e teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon Samsunspor’da çok iyi bir sezon geçirmişti. İnanıyorum ki Alanyaspor’da da başarısını devam ettirecek ve bize çok şey katacaktır. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Alanyaspor’un yeni transferi Sezer Özmen ise kendisini çok sayıda kulübün istediğini ancak Multigroup Alanyaspor’u tercih ettiğini söyledi. Güçlü bir kulübe geldiğini ifade eden Sezer Özmen, “Alanyaspor, geçmişten günümüze ne kadar sağlam ve emin adımlarla gelen bir kulüp olduğunu gösterdi. Geçen sezon Alanyaspor’a karşı mücadele etmiştim. Dışarıdan birisi olmama rağmen gerçekten oyuncuların bir aile gibi olduğunu hissettim. Bugün de buradayım. Bu aile içerisindeyim. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten beni ne kadar istediklerini gösterdiler. Çok fazla kulüp beni istiyordu. Ben ailede olmayı tercih ettim. Geçen sene Süper Lig’in kapısından dönen takımımızı, inşallah bu sezon sonu istediği arzuladığı yerlere taşıyacağız” diye konuştu. 
Alanyaspor, 2016 yılının ilk transferini defans bölgesine yaptı. Genç defans oyuncusu Sezer Özmen, Alanyaspor’da yılın ilk transferi olurken 24 yaşındaki oyuncunun bonservisiyle beraber alındığı öğrenildi.

SEZER ÖZMEN KİMDİR?

1992 İstanbul doğumlu olan Sezer Özmen stoper mevkiinde oynasa da görev verildiğinde libero mevkiinde de oynayabiliyor. 187 cm boyundaki Sezer Özmen, futbola ilk olarak Bakırköyspor Kulübü’nde başladı. Buradaki başarılı çıkışıyla 2007-08 döneminde Beşiktaş alt yapısına dâhil edildi. 2 sezon boyunca Beşiktaş A2 takımının formasını giydi.
2010’da Çaykur Rizespor’a kiralandı. 2012-13 sezonunda Beşiktaş’ın başına geçen Samet Aybaba kendisini geri çağırdı ve kısa sure burada forma giyen futbolcu ardından Çaykur Rizespor’a bonservisiyle döndü.  Geçtiğimiz sezon yarım dönem Samsunspor’a kiralık olarak oynayan Özmen, Ç. Rizespor’a dönüş yaptı ve ardındansezon başında Fransa 2. Lig takımı Metz’e transfer oldu. 24 yaşındaki başarılı defans oyuncusu Sezer Özmen, futbolculuk kariyerinde çeşitli kulüplerde 124 kez forma giydi ve 11 kez sarı kart gördü. Ancak Özmen, defans oyuncusu olmasına rağmen kariyeri boyunca hiç kırmızı kart görmedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2016, 17:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83