KALPAR 4-0 SONRASI NE DEDİ?

PTT 1. Lig'in 12. haftasında Alanyaspor sahasında Şanlıurfaspor'u 4-0 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik adamları mücadeleyi değerlendirdi.

KALPAR 4-0 SONRASI NE DEDİ?

 Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Şanlıurfaspor karşısında galibiyet serisini sürdürdüklerini söyledi. Karşılaşmadan çok net bir skorla galip ayrıldıklarını belirten Kalpar, "Maçtan önce tedirgindim. Bu maçın çok zor geçeceğini düşünüyordum. Fakat 2-0'dan sonra çok rahatladık. Hele 3-0'dan sonra daha çok rahatladık. Çok net pozisyon bulduk. Daha da farklı olabilirdi ama ne olursa olsun serimizi devam ettirmek çok önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

banner111
KARABÜK'Ü SAHAMIZDA YENMEK İSTİYORUZ

Ligde 5’te 5 yaparak önemli bir seri yakaladıklarını dile getiren Kalpar, "Önümüzde çok daha önemli maçlar var. Haftaya karşılaşacağımız Karabükspor'un 22 puanı var. Karabükspor şampiyonluğa oynayan bir takım. Dolayısıyla kendi sahamızda oynamanın avantajını iyi kullanıp bu maçı da kazanmak istiyoruz. Kazandığımız takdirde çok daha büyük bir avantajımızın olacağını düşünüyorum. Ancak önümüzde çok uzun bir yol var. Adım adım ilerleyerek hedefimize ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

DAĞ: SIKINTILI BİR SÜREÇ BAŞLADI

Şanlıurfaspor Teknik Sorumlusu Hüseyin Dağ ise, oyundan koptukları için 4-0 gibi ağır bir yenilgi aldıklarını belirterek, "Burada Alanyaspor'u galibiyetinden dolayı kutluyorum. Şanlıurfaspor için sıkıntılı bir süreç başladı. 2 hafta üst üste mağlubiyetimiz var. Şanlıurfalı olarak üzülüyorum. İnşallah düzeltmeye çalışacağız. Muhakkak düzelecektir" dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2015, 21:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83