KALPAR, HAKEM TARAFINDAN TRİBÜNE GÖNDERİLDİ

Multigroup Alanyaspor PTT 1. Lig'in 30. haftasında karşılaştığı 'la Kardemir Karabükspor'la sahasında 1-1 berabere kaldı. Maç içinde hakem tarafından tribüne gönderilen Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, basın açıklamasına katılamadı.

KALPAR, HAKEM TARAFINDAN TRİBÜNE GÖNDERİLDİ

 Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar da maç içinde hakem tarafından tribüne gönderilmesi nedeniyle basın toplantısına katılamadı.

banner111
Kalpar'ın yerine basın toplantısına gelerek açıklamalarda bulunan yardımcı antrenör Cevdet Göç, iki takımın da iyi mücadele ettiğini belirtti.

İki takımı da sergilenen mücadeleden dolayı tebrik eden Göç, şunları kaydetti: 

"Biz buraya gelirken beraberlik düşünmedik ama berabere kaldık. Kazanacağımıza çok inanmıştık. Belki mütevazı bir kulübüz ama herkesin yüreği çok güzel. Gönül isterdi ki buradan işi bitirmiş olarak dönelim ama kalan 4 maçımızı kazanarak bunu yine başaracağız. Biliyoruz ki tüm Türkiye'nin gönlündeyiz. Gönüllerin takımı, gönüllerin şampiyonuyuz. Biz ligin de şampiyonu olmak istiyoruz. Şehrimiz, yönetimimiz, futbolcu kardeşlerimiz buna inanmış durumda. Bu bir tesadüf değildir. Büyük bir özverinin, çalışmanın, inanmışlığın, disiplinin eseridir."

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2016, 00:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83