KALPAR: 'YEDİĞİMİZ GOLLER BİZİ ÜZÜYOR'

Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Son haftalarda yediğimiz goller bizi üzüyor. Gol yemeyen bir takım hüviyetinde olmamız gerekiyor. Bu sorunu çözmek de bize düşüyor" dedi

KALPAR: 'YEDİĞİMİZ GOLLER BİZİ ÜZÜYOR'
Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Manisa'da oynadıkları Göztepe maçında her iki takımın da sahada 3 puan için mücadele ettiğini söyledi. Maçı kaybetmektense bir puan almanın da önemli olduğunu belirten Kalpar, "Geçen hafta Adanaspor maçında bir puan alabilseydik ligde biraz daha avantajlı duruma gelebilirdik. Adanaspor'u 21 puanda bırakabilirdik. Bu maçta rakibimize kaybetmediğimiz için de aramızdaki puan farkını açmamış olduk. Maçın ilk yarısında öne geçtikten sonra yakaladığımız pozisyonu değerlendirebilseydik 2-0 olacaktı" dedi.

Daha sonra yedikleri bir golle ilk yarıyı 1-1 berabere bitirdiklerini dile getiren Kalpar, "Maç esnasında uzaktan net göremedim ancak daha sonra gelen haberlere göre yediğimiz gol öncesi oyuncumuza faul yapılmış. O pozisyonda da gol yedik. Maçın 2'nci yarısında rakip galip gelecek pozisyonu da buldu ancak değerlendiremedi. 2'nci yarıda net bir pozisyon bulamadık. Ne olursa olsun buradan puanla ayrılmak bizim için iyi. İki takımı da kutluyorum. Son haftalarda yediğimiz goller bizi üzüyor. Gol yemeyen bir takım hüviyetinde olmamız gerekiyor. Bu sorunu çözmek de bize düşüyor" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2015, 15:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83