Kartlar bloke edildi: Alanyaspor ceza aldı

Akdeniz derbisinin ardından TFF Hukuk Müşavirliği tarafından disiplin kuruluna sevk edilen Corendon Alanyaspor'un cezası belli oldu.

Kartlar bloke edildi: Alanyaspor ceza aldı

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında karşı karşıya gelen Corendon Alanyaspor - Fraport TAV Antalyaspor maçında, her iki kulübün taraftarlarının da sebep olduğu çirkin ve kötü tezahürat ile saha olaylarından dolayı PFDK'ya sevk edilen iki kulübün cezaları açıkladı. TFF resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Corendon Alanyaspor Kulübü'nün 14 Ekim 2022 tarihinde oynanan Corendon Alanyaspor - Fraport TAV Antalyaspor Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 56 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Corendon Alanyaspor Kulübü taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Corendon Airlines Kuzey Tribün Kale Arkası E, F, G, Corendon Airline Maraton Tribünü A, B, C, Realtor Global Güney Tribün Kale Arkası B bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir."

banner111

ANTALYA’DA CEZA ALDI

TFF'den yapılan açıklamada Fraport TAV Antalyaspor'a da ceza geldi. Açıklamada, "Fraport TAV Antalyaspor'un 14 Ekim 2022 tarihinde oynanan Corendon Alanyaspor - Fraport TAV Antalyaspor Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat Akdeniz derbisinin ardından TFF Hukuk Müşavirliği tarafından disiplin kuruluna sevk edilen Corendon Alanyaspor'un cezası belli oldu. 22.10.2022 11:58 Kartlar bloke edildi: Alanyaspor ceza aldı https://www.gazetealanya.com/spor/kartlar-bloke-edildi-alanyaspor-ceza-aldi-h111939.html 2/2 nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Misafir Tribün A ve B bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine ve aynı müsabakada Fraport TAV Antalyaspor'un merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde ilk kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 50 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83