ALTSO Başkan Adayı Gömeç: “Ortak akıl bizim kırmızı çizgimiz”

ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç seçim ofisini yoğun bir katılımla açtı. Seçim ofisinin açılışında konuşan Gömeç, “Bilgi birikimimizi Alanya’ya, Alanya sanayisine yansıtmak istiyoruz. ALTSO’yu ortak akılla yöneteceğiz. Kesinlikle bu bizim kırmızı çizgimiz” dedi.

ALTSO Başkan Adayı Gömeç: “Ortak akıl bizim kırmızı çizgimiz”

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Bilal Gömeç seçim ofisini bugün açtı. Gömeç’in Alanya’nın Cikcilli Mahallesi, Mevlüt Çavuşoğlu Bulvarı, yeni çevre yolu üzerinde bulunan seçim ofisinin açılışına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya Belediye Meclis üyeleri, oda başkanları, davetliler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreni Kur’an tilavetinin okunmasıyla devam etti.

banner111

“PROJELERİMİZ, ALTYAPIMIZ, EKİBİMİZ HAZIR”

Ardından konuşma yapan ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç, “ALBİMO Mobilya olarak Alanya’nın bize verdiği destekle küçük bir atölyeden bugün Türkiye’nin 81 iline ürün gönderen, 65 ülkeye ihracat yapan bir Alanya firması olduk. ALBİMO Mobilya olarak bu bilgi birikimimizi Alanya’ya, Alanya sanayisine yansıtmak istiyoruz. Bacasız fabrikalar yapmak istiyoruz. Çıktığımız bu yolda ALTSO başkan adayıyım. Ekibimle beraber desteğinizi bekliyorum. Projelerimiz, altyapımız, ekibimiz hazır. Allah izin verirse 5 Kasım’da bu işlerin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Sizlerin gücü, duası ve Rabbimin izniyle 6 Kasım’da birlikte bayrağı çekeceğiz. ALTSO’yu ortak akılla yöneteceğiz. Kesinlikle bu bizim kırmızı çizgimiz. Biz neden ticaret odası başkanlığına aday olduğumuz sorusunu kendimize sorduğumuz zaman 14 yıllık bilgi ve tecrübemizle, İnegöl’deki fabrikamızla günlük 50 takıma varan ürün üreten ciddi hacimli firmayız. Ekip arkadaşlarımız, ‘Senin ALTSO Başkanı olman gerekiyor. Sen bu bilgi ve birikiminle Alanya ticaretine, sanayisine, bacasız fabrikalar yapmaya katkı sağlarsın. Alanya için hizmet etmek için bu görevi yaparsın’ dediler. Ekip arkadaşlarımızla beraber bu yola çıkmaya karar verdik. Rabbimin izniyle, sizlerin gücü, duasıyla inşallah sizlerle beraber başaracağız. Sizin gibi dostlar olduğu sürece Alanya’mızın, ülkemizin sırtı yere gelmez” dedi. Gömeç’in konuşmasının ardından protokol üyeleri ve muhtarların da katılımıyla seçim ofisinin açılış kurdelesi birlikte kesildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83