Kupa Alanya Belediyespor’un

Kupa Alanya Belediyespor’un

banner111

Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı son maçında Akkuş Belediyespor’u 3-0’lık skorla geçerek set vermeden şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Şampiyon Alanya Belediyespor, kupasını Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın elinden aldı. 

Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı tarih yazdı. Alparslan Endüstri 1. Lig’i ilk dört içinde tamamlayarak Final Grubuna kalan Alanya Belediyespor final grubunda üçte üç yaparak şampiyon oldu. Ankara’da oynanan mücadelelerin ilkinde Milas Belediyespor’u 3-0, ikinci maçta Sainth Joseph’i 3-0 ve son maçta Akkuş Belediyespor’u 3-0’lık setlerle yenen Alanya Belediyespor set bile vermeden şampiyon olarak tarihi bir başarıya imza attı. 

BAŞKAN YÜCEL TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Ankara’da dün oynanan karşılaşmayı tribünden takip ederek takımın coşkusuna ortak olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bugün ki karşılaşmayıda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile birlikte takip etti. Galibiyetin ardından büyük sevinç yaşayan Başkan Yücel takımla birlikte kupayı kaldırarak, tarih yazan sporcuları ve yöneticileri tek tek tebrik etti. 

BAŞKAN YÜCEL: “BU GURUR HEPİMİZİN”

Zorlu geçen sezon sonrası şampiyonluk kupasını kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirten Başkan Yücel, “Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımımız şampiyon olarak Efeler Ligi’nde yükseldi. Bu gururu bize yaşatan takımımıza ve bizlere destek veren herkese çok teşekkür ederim. Sporun başkenti şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten kelimelerle anlatılamayacak tarihi bir başarı kazandık. Final grubunu yenilgisiz kapatarak şampiyon olan ve Efeler Ligi’ne yükselen Gururumuz Alanya Belediyespor Erkek Voleybol takımımız kupayı Alanya’mıza kazandırdı. Destekleri ile her zaman yanımızda olan ve bu tarihi günde bizleri yalnız bırakmayan Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Sayın Mehmet Akif Üstündağ’a, Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Sayın Mehmet Erken ile yönetimine, Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Baş Antrenörü Sayın Serkan Oğuz’a ve sahada son nefeslerine kadar mücadele eden efelerimizin her birine tek tek teşekkür ediyorum. İkinci olarak Efeler Ligi’ne yükselen rakibimiz Akkuş Belediyesi’ni de tebrik ediyorum.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83