Kupayı Başkan Yücel'in elinden aldılar

Alanya’da gerçekleşen ve 4 takımın mücadele ettiği Goldcity Women's Cup’ı şampiyon olarak tamamlayan Polonya Milli Kadın Futbol Takımı, şampiyonluk kupasını Başkan Yücel’in elinden aldı.

Kupayı Başkan Yücel'in elinden aldılar

Goldcity Hotel ve Evima Futbol’un ortaklaşa düzenlediği Goldcity Women’s Cup’ta şampiyonluk kupasını Polonya kazanırken A Milli Kadın Futbol Takımı ise üçüncü oldu. Turnuvanın son gününde takımlar ödüllendirilirken törene Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Goldcity Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Aydoğan ve Evima Footbaal FİFA Lisanslı Maç Temsilcisi Evgeni Marinov katıldı.

banner111
AVERAJLA ŞAMPİYON POLONYA

Goldcity Women's Cup'ta, Türkiye son maçında Polonya'ya 2-1 mağlup olarak üçüncü sırada yer aldı. Goldcity Spor Tesisleri'nde oynanan müsabakanın ilk yarısını Melike Pekel'in attığı golle önde kapatan Türkiye, ikinci yarıda Julia Masuschewski ve Patricia Ballerzak'ın gollerine engel olamayarak maçı 2-1 kaybetti. Bu sonucun ardından organizasyonda 2 galibiyet ve bir beraberlikle 7 puan toplayan Polonya, aynı puana sahip Romanya'nın averajla önünde yer alarak şampiyon oldu.

MİLLİLER BRONZ MADALYANIN SAHİBİ OLDU

Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı turnuvada yaptığı diğer maçlarda, Kosova'yı 4-2 yenmiş, Romanya'ya 3-1 mağlup olmuştu. Türkiye turnuvayı bir galibiyet ve 2 mağlubiyetle üçüncü bitirerek bronz madalya aldı.


BAŞKAN YÜCEL KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Romanya'nın ikinci sırayı aldığı turnuvada, üç maçını da kaybeden Kosova 4. ve son sırada kaldı. Şampiyon Polonya’ya kupasını takdim eden Başkan Yücel, organizasyon sahipleri ve turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederken; “Sağlıklı ve güzel bir turnuvayı geride bıraktık. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehrimiz bu ve buna benzer organizasyonlara her zaman hazır. Kamp ve hazırlık dönemini sağlıklı, güvenilir ve huzurlu bir ortamda geçirmek isteyen herkesi şehrimize davet ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 13:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83