Love, atıp tuttuğu Çavuşoğlu'na teşekkür etti

Beşiktaş'a transfer olan Vagner Love sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak Başkan Çavuşoğlu ve Alanyaspor taraftarına teşekkür etti.

Love, atıp tuttuğu Çavuşoğlu'na teşekkür etti
Aytemiz Alanyaspor'un Brezilyalı yıldızın Beşiktaş'a transferi tamamlandı. Yılan hikayasine dönen transferde Vagner Love kısa bir süre önce bir çok söz sarfettiği Başkan Hasan Çavuşoğlu'na teşekkür etti. 

ÇAVUŞOĞLU'NU SUÇLAMIŞTI

Maaşının ödenmediğini ve ücretinin bir an önce verilmesini isteyen Vagner Love, Başkan Hasan Çavuşoğlu'nun sözünde durmadığını ve bir an önce maaşının ödenmesini istemişti. Bu sözler üzerine bir çok taraftar Love'a tepki göstermişti.

ÇAVUŞOĞLU: TALİHSİZLİK

Vagner Love'ın sözlerini değerlendiren Hasan Çavuşoğlu talihsiz bir açıklama vurgusu yaparak, "Alnımız açık. Vagner'in açıklamasının talihsiz olduğunu düşünüyorum. Kulübümüzde bugüne kadar hiçbir oyuncunun alacağı kalmamıştır. Bizde bir maaş alacağı vardı. Umarım o da hatasının farkına vararak bu talihsiz açıklamasını düzeltecektir." demişti.

LOVE'DAN TEŞEKKÜR GELDİ

Çavuşoğlu'nun açıklamalarının ardından bugün sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Love, "Alanyaspor Başkanı ve yönetimine beni Türkiye’ye getirmek için gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür ediyorum. Bütün taraftarlara, futbolculara ve çalışanlara şehre geldiğim ilk günden itibaren bana gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bana ve aileme verdikleri desteklere minnettarım. Herşey için çok teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Love açıklamasının yanında Alanyaspor'a ilk transfer olduğu gün taraftarların omuzlarında çekilmiş bir fotoğrafını ekledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 17:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83