Müftüoğlu'na iade-i itibar mı?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve federasyonun Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu’nun başkanlığının bittiği yeni başkanın ise yeniden Kuddusi Müftüoğlu olacağı iddia ediliyor.

Müftüoğlu'na iade-i itibar mı?

TFF yönetiminin, Namoğlu'nun yerine eski başkan Kuddusi Müftüoğlu'nu göreve getireceği konuşuluyor. TFF'nin Müftüoğlu'nu Ocak ayında göreve getirmeye hazırlandığı konuşuluyor. 

banner111

“5 YIL BOYUNCA FIFA HAKEMLİĞİ YAPTI”

4 Mart 1970'de Alanya'da dünyaya gelen Kuddusi Müftüoğlu, hakemlik kariyerine 1992 yılında başladı. Süper Lig'de ilk kez Denizlispor-İstanbulspor maçında düdük çalan Müftüoğlu, 5 seneboyunca da FIFA hakemi olarak görev yaptı. İngilizce, Almanca ve Fince bilen Kuddusi Müftüoğlu, aynı zamanda Balkan Bisiklet Birliği Onursal Başkanı, Alanya'nın yetiştirdiği önemli spor adamı Emin Müftüoğlu'nun kardeşi, Plaj Futbolu Milli Takımı eski Teknik Direktörü Adil Müftüoğlu'nun abisi, Süper Lig eski hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu'nun kuzenidir. Şehir Plancısı olan Müftüoğlu, Finlandiya'nın Alanya Fahri Konsolosluğu görevini de sürdürmektedir.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2018, 09:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83