Muhteşem geri dönüş

Muhteşem geri dönüş

AXA Sigorta Efeler Lig'inin 15'inci haftasında Brand Group Alanya Belediyespor Kuşgözü İzmir Vinç Akkuş Belediyespor'a konuk oldu.  Maç, Ordu Ünye Spor Salonu'nda oynandı. Rakibi karşısında  setlerde 2-0 geriye düşen Brand Group Alanya Belediyespor müthiş bir geri dönüşe imza atarak sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Heyecanın dorukta yaşandığı Ünye Spor Salonu'nda kıran kırana bir maç oynandı. Akkuş Belediyespor taraftarının yoğun tezahüratına rağmen takımımız evine galibiyetle döndü.

NEFESLER TUTULDU

Mücadelenin ilk setini 25-23 kazanan ev sahibi takımı ikinci seti de 25-23 alarak setlerde durumu 2-0 yaptı. Atağa geçen Alanya'nın Efeleri, muhteşem bir geri dönüşe imza atarak üçüncü seti 23-25, dördüncü seti de 25-27 alarak setlerde durumu 2-0 dan 2-2'ye çevirdi.
Nefeslerin tutulduğu son sette Kırmızı- Beyazlı temsilcimiz seti 11-15 alarak maçı 3-2 kazandı. Bu sonuçla Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 28 olan puanını 30'a çıkardı.

ERKEN TAKIMIN YANINDAYDI

banner111

Ordu'da oynanan 15'inci hafta karşılaşmasında takımı yalnız bırakmayan Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, karşılaşmanın ardından takımın üçüncü sette atağa geçip son iki seti de alarak maçı galip tamamladığını söyledi.  Takımın geri dönüşünden duyduğu memnuniyeti dile getiren Erken, "Bu muhteşem geri dönüşü başaran oyuncularımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2024, 16:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83