Okul sporları ödülleri sahiplerini buldu

Okul spor faaliyetleri ve geleneksel spor oyunları faaliyetleri genişletilmiş ödül töreni yapıldı.

Okul sporları ödülleri sahiplerini buldu
Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Faaliyetinde yer alan 2016 – 2017 Eğitim - Öğretim yılı tüm okul spor faaliyetleri ve geleneksel spor oyunları genişletilmiş ödül töreni, Atatürk Spor Salonunda coşku ile gerçekleşti. 2016 - 2017 yılında okul sporları ve unutulmaya yüz tutmuş geleneksel çocuk oyunları faaliyetlerine 20 binin üzerinde öğrenci/sporcu katılırken, 15'in üzerinde değişik spor faaliyetleri ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde gerçekleşti. 2016 – 2017 yılında dereceye giren genç sporcular, ödüllerini almanın keyfini çıkarttılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan ödül töreni, protokol konuşmaları ile devam etti.


"ALANYA OKUL SPORLARI FAALİYETLERİNDE TÜRKİYE DE SÖZ SAHİBİ"

Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak, "Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okul sporları organize edildi. Alanya Kaymakamımız Sayın Mustafa Harputlu başkanlığında yapılan toplantılarda okul sporlarında Alanya'yı ilk sıralara getirmek ilk hedefimizi olduğunu belirtmiştik. Türkiye'de finaller oynayarak dereceler elde ettik. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu gençlerimiz daha iyi yerlere gelecek" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, yapmış olduğu konuşmada; "Alanya'yı spor faaliyetlerinde iyi bir ivme kazandırdık. Okullarda sporun her türlüsünü destekliyoruz. Öğrencilerimizin başarılı olması için çalışıyoruz. Antalya bölgesinde sportif başarı bakımından Alanya olarak açık ara öndeyiz" dedi.


KAYMAKAM HARPUTLU "ÖĞRENCİLERİMİZ ÇOK ŞANSLI"

Öğrencilerin çok şanslı olduğunu ifade eden Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, "Öğrencilerimiz çok şanslı. Spora önem veren aileleri, kendi çocukları gibi seven hocaları, Milli Eğitim Müdürleri ve sporun her türlüsüne destek veren İlçe Spor Müdürleri bulunmakta. Bunlar kendileri için çok büyük bir avantaj. Bu faaliyetleri ve sporu hayatları boyunca yapmalılar. Hayatları boyunca devam ettikleri takdirde sağlıklı bireyler olurlar. Başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.


ÖĞRENCİLERDEN FOLKLOR GÖSTERİSİ

Protokol konuşmalarının ardından 2016 – 2017 yılında halkoyunları dalında dereceye giren Ayşe Melahat Erkin İlkokulu folklor ekibi katılımcılara unutulmaz gösteri sergiledi. Folklor ekibinin gösterisi büyük beğeni topladı.

ÖDÜLLER KAYMAKAM HARPUTLU'DAN

Ayşe Melahat Erkin İlkokulu folklor ekibinin gösterisinin ardından Türkiye, bölgemiz ve Alanya'da dereceye giren öğrencilerin ödüllerini Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi. Okul spor faaliyetleri ve geleneksel spor oyunları faaliyetleri ödül töreninde 2016 – 2017 yılında dereceye giren genç sporcular, ödüllerini almanın keyfini çıkarttılar.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2017, 11:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83