PAYALLARSPOR HIZ KESMEDİ

Antalya'da 2'inci Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Payallarspor, Ligdeki en güçlü rakibi Antalya Halspor'u 4-1 yendi. Maçta Payallarspor'un gollerini İlyas Sakızcı ve Çomak kaydetti.

PAYALLARSPOR HIZ KESMEDİ

 Antalya'da 2'inci Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Payallarspor, 3. hafta karşılaşmasında Antalya Halspor'u Konaklı Stadı'nda ağırladı. Maç öncesi Payallarspor taraftarları şehir merkezinde konvoy yaptı. Taraftar ayrıca maç öncesi futbolcuları tesislerin önünde ziyaret edip başarı diledi. 

banner111



Konaklı Stadı'nda yaklaşık bin sporsever önünde oynanan ve şampiyonlukta iddialı iki takımın mücadelesi de dengeli başladı. Maçı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Oda Başkanları, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de izledi. Konuk ekip Antalya Halspor, karşılaşmanın 5'inci dakikasında Alican ile 1-0 skor üstünlüğünü yakaladı. Payallarspor, Alican'ın golüne 11'inci dakikada Hilmi ile cevap verdi. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk 45 dakikası 1-1 tamamlandı.

Payallarspor maçın ikinci devresinde adeta golle başladı. 46'ncı dakikada İlyas Sakızcı, çaprazdan attığı golle skoru 2-1 yaptı. Karşılaşmanın 2'nci devresi Payallarspor'un kontrolünde oynandı. Payallarspor, özellikle Tanju Kuzu ile yakaladığı net gol pozistonlarından yararlanamadı.

Payallarspor, Hilmi ile 3'üncü golü kaydederken, Tanju takımına bir penaltı kazandırdı. Penaltı atışını kullanana İlyas, skoru 4-1 yaptı. 4-1'den sonra da gol pozisyonları yakalayan Payallarspor, bu fırsatları değerlendiremedi. Ve mücadele bu skorla tamamlandı. 


Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 17:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83