PAYALLARSPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Lige fırtına gibi başlayan Payallarspor'un son kurbanı Serik Dikmen Spor oldu. Rakibini 10-1 mağlup eden sarı siyahlı ekip namağlup liderliğini sürdürdü.

PAYALLARSPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

 Antalya 2. Amatör Küme'de fırtınalar estiren Payallarspor, bugün sahasında konuk ettiği Serik Dikmen Spor'u bozguna uğrattı. Ligin 4. sırasında bulunan güçlü rakibini tarihi bir farkla yenen Payallarspor rakiplerine de göz dağı verdi. Bugün saat 14.00'de başlayan ve Konaklı Şehir Stadyumu'nda oynanan mücadelenin ilk yarısını temsilcimiz 4-1 önde kapattı. İkinci yarıda gol şovunu sürdüren Payallarspor, 90. dakika sonunda sahadan 10-1'lik skorla ayrıldı.  

banner111

'BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN' 

Henüz yeni kurulmuş olmasına rağmen oldukça başarılı transferler yapan ve takımın başına da Alanyaspor eski teknik direktörü Haydar Durusoy'u getiren sarı siyahlı ekip ligde oynadığı 4. maçından da galip ayrılmasını bildi. Rakip filelere 4 maçta 27 gol bırakan Payallarspor, kalesinde ise sadece 1 gol gördü. Maçın ardından konuşan teknik direktör Haydar Durusoy, "Maç hakkında konuşacak çok fazla birşey yok. Oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum. Bizi izlemeye devam edin" dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2016, 17:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83