'ŞAKA GİBİ DEĞİL Mİ?'

MHP'nin Alanya'daki genç kuşak isimlerinden, 7 Haziran ve 1 Kasım Seçimleri sürecinde Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Hacı Mevlüt Zavlak, "Sokaklarımızı ve hayatlarımızı terör örgütüne mi terk edelim? Ben dün yaşıyorsam, yine öyle yaşayacağım. Vaktiyle Çanakkale'ye gömülenlerin şimdiki uşaklarından korkacak değiliz" dedi.

'ŞAKA GİBİ DEĞİL Mİ?'

 Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Alanya'daki genç kuşak isimlerinden Hacı Mevlüt Zavlak, hafta sonu İstanbul Taksim'de yaşanan canlı bomba eylemini değerlendirdi. Sözlerine "Şaka gibi değil mi?" diye başlayan Zavlak, şunları söyledi: 

banner111
"101 yıl önce Düvel-i Muazzama denilen dünyanın en güçlü devletlerini yanlarında getirdikleri uşakları ile birlikte kâh boğazın sırtlarına kâh dibine gömenlerin torunlarına '20 Mart'ta sokağa çıkmayın' diyorlar. Bu çağrıyı devlet yapıyorsa acz içindedir, acilen yönetenler değişmelidir. Yok birileri yapıyorsa, niyeti sorgulanmalıdır. Ne yani, sokaklarımızı ve hayatlarımızı terör örgütüne mi terk edelim? Ben 20 Mart'ta, 19 ya da 21 Mart'ta nasıl yaşıyorsam, yine öyle yaşayacağım. Vaktiyle Çanakkale'ye gömülenlerin şimdiki uşaklarından korkacak değiliz." 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2016, 09:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83