'TÜRK MİLLETİNİ YILDIRAMAYACAKLAR'

Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ercan Uğur, " Nevruz Türk'ün Öz Kültürünün yansıtıldığı baharın gelişiyle yeni ve güzel günlerin habercisi olması gerekirken, bugün nerden geldiği belirsiz bir kaç devşirmenin sözde bayramı halinde gösteriliyor" dedi.

'TÜRK MİLLETİNİ YILDIRAMAYACAKLAR'

Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ercan Uğur, Nevruz ile ilgili açıklamalarda bulunarak,

banner111
" Ergenekon'dan Demir Dağları Eriterek, Kurt Başlı Tuğlarımızla, Gökbörünün Ardından, Allah'tan gelen bir buyruk varmışçasına batıya doğru göç ettik.

Dünya nizam beklerdi, Türk adaletin kılıcı oldu. Nerede sapıtmış azıtmış bozulmuş bir kavim varsa Türk Allah'ın yeryüzünde ki kırbacı oldu ve bertaraf etti. İslâma sancaktar gerekiyordu Türk İslâmın sancağını 3 kıta yedi denizde dalgalandırdı. Adaletin, medeniyetin, ilim ve irfanın temsilcisi oldu. Zalime Yavuz, mazluma Yunus oldu. 16 devleti yıkıldı 17'ncisini kurmaktan çekinmedi. Çünkü Türk bir bozkurt gibi, asla başkalarının boyunduruğunda yaşayamazdı! Yaşayamadı! Yaşamayacaktı ! Gün oldu Kürşad olup 40 çeriyle Çin Sarayı'nda, gün oldu Tuna Nehri'nin coşkun dalgalarında, gün oldu Maraş'ta Sütçü Îmâm, Bizans burçlarında Uluğ Batlı Hasan, Çanakkale'de Mustafa Kemal, tabutluklarda Başbuğ Alparslan Türkeş olduk ! Allah'a Hamd olsun ki bu deli kan hiç değişmedi ve hıyanetin, mamussuzluğun, kahpeliğin bağrına hançer oldu saplandı ve Türk hiç yılmadı, yıkılmadı !
İşte bu uslanmaz kanın geldiği, demir dağların eridiği, Türk'ün öz ve öz bayramıdır Nevruz. Maalesef ki Türk'ün kültürünün, öz benliklerinin kaybedilmesi için uğraşan yüz yıllardır hiç durmadan üzerimizde oyunlar oynayan planlar hazırlayan, Batı'nın kafir sürüsünün ve emperyalist siyonist ellerin oyunları bitmek bilmiyor.

Nevruz Türk'ün öz kültürünün yansıtıldığı baharın gelişiyle yeni ve güzel günlerin habercisi olması gerekirken, bu gün nerden geldiği belirsiz bir kaç devşirmenin sözde bayramı halinde gösteriliyor. Ve yine maalesef bu özel günü bu hain sürüsü Türk'ün öz bayramında Türk'ün öz vatanında Türk Milletine karşı terörizm politikası izleyerek sözde kürdistan sloganları ve Apo'nun posterleri ellerinde akıllarınca eylem gerçekleştirip, ufacık beyinleriyle devrim yapmayı hedefliyorlar.  Tarihi nice şerefli zaferler ve kutlu yürüyüşlerle dolu yüce Türk Milletini bu tür ayak oyunlarıyla yıldırabileceklerini zannediyorlar. Ölüme düğün gözüyle bakan, yalnızca Allah'a iman etmiş ve ondan başka kimseye boyun bükmemiş olan bu Necip millet 3-5 tane çakalın ve onların Bizans oyunlarının etkisinde kalacağını sananlar sadece kendilerini aldatırlar. Açık ve net bir şekilde ifade edeyim ki, siyasi durumlar her ne olursa olsun, fikrin,zikrin, ırkın, mezhebin söz konusu olmadan Biz Türk Milleti ve Ülkücüler her zaman terörist ve hain düşüncelere karşı devletimizin yanında ve emrindeyiz.

Hain sürüleri, unutmayın ! Bir gün bütün Türkler delirecektir, o gün Allah Türk'ü değil sizi korusun !
Kıymetli vatandaşlarım, değerli hemşehrilerim, 
bizlere yakışan bu hain sürüsüne karşı asla dik duruşumuzdan taviz vermeden, hem diri hem iri olmalıyız. Birlik ve bütünlüğümüzü devletimizin üniter yapısını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü korumak ve kollamak her Türk vatandaşının boynunun borcudur. Bu ancak ve ancak birlik ve beraberlikle sağlanabilir. Allah Türk'e yar ve yardımcı olsun. Türk milletini korusun kollasın. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun. Yüce Türk milletinin Nevruzu kutlu olsun" dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2016, 11:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83