HOKEY ERKEK MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile düzenlenen Salon Hokeyi 2. Lig Erkek Müsabakaları sona erdi.

HOKEY ERKEK MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Atatürk Spor Salonu’nda 19 Mart Cumartesi günü başlayan müsabakalar bugün gerçekleştirilen ödül töreni ile son buldu. Müsabakalar sonunda Diyarbakır Aynkebir Spor Kulübü’nden Mehmet Çelik en iyi oyuncu veMehmet Salih Yaylık gol kralı olurken; Atatürk Liseliler Spor Kulübü’nden MahmutcanGöğnar en iyi kaleci seçildi.

banner111
Salon Hokeyi 2. Lig Erkek Müsabakaları’ nın galibi Diyarbakır AynkebirSpor Kulübü oldu. İkinci Alaiye Spor Kulübü ve üçüncü Atatürk Liseliler Spor Kulübü oldu. Dereceye giren sporcular ödüllerini Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ve Türkiye Hokey Federasyonu İl Temsilcisi Hasan Dişkaya’nın elinden aldı.

Salon Hokeyi 2. Lig Kadınlar Müsabakaları yarın saat 10.00’ da başlayacak. 28 Mart Pazartesi gününe kadar devam edecek müsabakalarda başarı sağlayarak dereceye giren sporcular ödüllendirilecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2016, 12:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83