PEDALLER ALANYA'DA ÇEVRİLDİ

Türkiye Şampiyonası Alanya 2. Ayak Puanlı Yol Yarışları 447 sporcunun katılımıyla sona erdi. Şampiyona’nın son gününde Türkiye’de ilk kez Tay Tay Bisiklet yarışı yapıldı.

PEDALLER ALANYA'DA ÇEVRİLDİ

 4 gün boyunca devam eden yarışlarda 447 sporcu kıyasıya yarışlar koştu. Şampiyona’nın son günü Meteoroloji Önü’nde gerçekleştirildi. Kriteryum erkekler yarışında Torku Şeker Spor takımından Rasim Reis şampiyon olurken; yine aynı takımdan Ahmet Örken ikinci ve Nazım Bakırcı üçüncü oldu. Büyük Erkekler Takım Klasmanında Torku Şeker Spor birinci, KocaeliBrisa Spor ikinci ve Kapadokya Bisiklet Spor Kulübü üçüncü oldu.

banner111
Büyük Kadınlarda ise; Karaman Gençlik Spor takımından Semra Yetiş birinci, Alanya Doğa Sporları Kulübü’nden Mesude Şenol ikinci ve Alanya Doğa Sporları Kulübü’nden Büşra Önder üçüncü oldu. Büyük Kadınlar Takım Klasmanında Alanya Doğa Sporları Kulübü birinci, Karaman Gençlik Spor ikinci ve Yeşil Giresun Belediye Spor Kulübü üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Günal Genç verdi.

TÜRKİYE’DE İLK KEZ TAY TAY YARIŞI YAPILDI

Türkiye’de ilk kez Tay Tay Türkiye Şampiyonası 1. Ayak Yarışları Alanya’da gerçekleştirildi. 3-6 yaş arası çocuklar için pedalsız bir öğrenme ve denge bisikleti olan Tay Tay Tahta Çocuk Bisikleti yarışları, çocuklara sporu sevdirmek ve spora yönlendirmek amacıyla yapıldı. Büyük ilgi gören yarışlara 3 ile 6 yaş arasında 44 sporcu katıldı. Yarışlara katılan çocuklar hem eğlendi hem de bisiklet sporuna devam etmek istediklerini dile getirdiler.




Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2016, 12:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83