PLAJDA ŞAMPİYON DEĞİŞMEDİ

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile düzenlenen TFF Plaj Futbol Ligi Finalleri’nde birinci Armh Antalyaspor oldu.

PLAJDA ŞAMPİYON DEĞİŞMEDİ
Final maçlarının oynandığı son günde ilk maç, Gevaşspor ve Arsuz Bld Fc takımları arasında gerçekleşti. Arsuz Bld Fc takımı Gevaşspor’u 8-7 yenerek turnuvada üçüncülüğü aldı. Final maçında ise Armh Antalyaspor, Karataş Belediye Spor takımını 7-6 yenerek birinciliğin sahibi oldu.

Turnuvanın en iyi kalecisi Karataş Belediyesi’nden Umut Kumlu, en değerli oyuncusu Antalyaspor’dan Seyit Ahmet Süer seçildi. Turnuvanın fair play ödülünü Gevaş Belediye takımı aldı.

TFF Plaj Futbol Ligi Finalleri’nin ödül seremonisinde Federasyon Yetkilileri tarafından; Alanya Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Kula’ya, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven’e, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak’a, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Organizasyon Sorumluları Münir Kaba’ya ve Naim Namal’a teşekkür plaketi verildi. Ayrıca Alanya Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur federasyon yetkililerine plaket verdi.

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını; Alanya Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Türkiye Futbol Federasyonu Gelişim Ligleri Müdürü Erden Or, Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü Adil Müftüoğlu, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak verdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2015, 15:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83