ŞAMPİYONLUK TURU HAFTAYA KALDI

Alanyaspor Süper lige bir maç uzaklıkta.. Şampiyonluk yolunda Kardemir Karabükspor’la kıyasıya bir mücadele içine giren Alanyaspor, turu Giresun maçına bıraktı.

ŞAMPİYONLUK TURU HAFTAYA KALDI

 Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Göztepe’yi son dakika golüyle 2-1 yenen Alanyaspor, rakibi Kardemir Karabükspor’un da Adanaspor’u 2-1 yenmesiyle birlikte şampiyonluk yarışını son haftaya taşıdı. Alanya’da oynanan Alanyaspor Göztepe maçını Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte izleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Birçok taraftar Türel’le sohbet ederken, Alanyaspor’a katkılarından ötürü de teşekkür etti. Maçın son dakikasında gelen Alanyaspor’un galibiyet golünün ardından Bakan Çavuşoğlu ve Türel büyük sevinç yaşadı ve soyunma odasına giderek futbolcular ve teknik heyeti tebrik ettiler. 

banner111
Alanyaspor’un galibiyetinin ardından Pazar günü oynanacak Kardemir Karabükspor Adanaspor maçının sonucu Alanyaspor’un şampiyonluk turu atmasının önünü açtı. Adanaspor’un galibiyeti ya da berabere kalması Alanyaspor’un şampiyonluğunu ilan etmesi anlamına geliyordu. İşte bu önemli maçı taraftarın bir arada izlemesi bu coşkuyu doyasıya yaşaması için Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Belediyesi’nin arkasındaki alana dev ekran kurdu. Saat 19:00’da başlayan maçı Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Alanyaspor yöneticileri ve çok sayıda taraftar birlikte izledi. Adanaspor’un galibiyet golüyle Alanyaspor taraftarı şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı. İkinci yarıda önce beraberlik golünü atan Kardemir Karabükspor’un maçın uzatma dakikalarında galibiyet golünü atarak maçı 2-1 kazanması Alanyaspor’un şampiyonluk hayallerini son maça bırakmasına neden oldu.
Taraftar grupları, Alanyaspor’a bu önemli yarışta maddi ve manevi her türlü desteği veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür ederek, “ takıma her zaman sahip çıkıyor. Gelip maçı izliyor, şampiyonluk yarışındaki heyecanı birlikte yaşamamız için dev ekran kurduruyor. Daha ne yapsın. Teşekkürler Türel Başkan “ dediler.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2016, 11:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83