Serik Belediyespor'dan tarihi başarı

Bölgesel Amatör Lig'i 7. grup birinci olarak tamamlayan Serik Belediyespor, playoff'ta 8. grup birincisi Ödemişspor'u 5-0 yenerek Spor Toto 3. Lig'e yükseldi. Serik'in şampiyon olmasıyla Kestelspor'un playout maçında rakibi de Manavgat Belediyespor oldu.

Serik Belediyespor'dan tarihi başarı
Serik Belediyespor, BAL Playoff maçında Muğla Atatürk Stadyumu'nda Ödemişspor ile karşılaştı.  Cihan Aydın, Murat Taşçıkar ve Cankut Gönenç hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya Serik Belediyespor, etkili başladı. Maçın ilk dakikalarından itibaren oyun üstünlüğünü ele geçiren Serik Belediyespor, özellikle ilk 25 dakikada maçın farka gideceğini gösteren bir oyun ortaya koydu. İki takım taraftarlarının da büyük ilgi gösterdiği mücadelede ilk gol 16. dakikada Mirlan Murzaev'den geldi. 21'de Toma Tabatadze farkı 2'ye çıkarırken, taraftar üç üç diye başladığı tezahürat bitmeden bu kez sahneye Güven Güneri çıktı ve Serik Belediyespor'un 3. golüne adını yazdırdı. 33. dakikada güven kendisinin 2. takımının 4. golünü kaydetti. Karşılaşmada ilk devre 4-0'lık skorla geçilirken, ikinci devrede oyunu yavaşlatan ve skoru koruyan Serik 56. dakijada Toma Tabatadze ile beşinci golü buldu. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Serik, sahadadan 5-0'lık skorla şampiyon olarak ayrıldı. Serik Belediyespor, 2018 - 2019 sezonunda Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek.

Serik Beleidyespor'un 3. lige yükselmesiyle Kesteslpor'un playout'taki rakibi de belli oldu. Bu sonuca göre doğrudan Amatör Küme'ye düşmekten kurtulan Manavgat Belediyespor, Kesteslpor'un playout maçındaki rakibi oldu. Henüz yeri ve tarihi açıklanmayan playout maçında galip gelen takım gelecek sezon BAL Liginde mücadele edecek. Mağlup olan takımda Antalya Süper Amatör Küme'de oynacak.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 12:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83