SEZER ÖZMEN: HEDEFTEN SAPMADIK

Multigroup Alanyaspor’un genç stoper oyuncusu Sezer Özmen, "Son 2-3 haftadır biraz sekteye uğradık ancak bu sonuçlar bizi hedeflerimizden saptırmadı. Biz bu ligden doğrudan Süper Lig'e çıkabilecek güce sahip bir takımız" dedi.

SEZER ÖZMEN: HEDEFTEN SAPMADIK

Turuncu yeşilli takıma devre arasında dahil olan Sezer Özmen, hedeflerinin ilk 2’ye girerek doğrudan Süper Lig'e yükselmek olduğunu söyledi. Kalan 9 haftayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirten Sezer Özmen, "Ligin 2. yarısına iyi başladık. Güzel maçlar çıkardık. İyi futbolumuzu skora da yansıttık. Son 2-3 haftadır biraz sekteye uğradık ancak bu sonuçlar bizi hedeflerimizden saptırmadı. Biz bu ligden doğrudan Süper Lig'e çıkabilecek güce sahip bir takımız. Önümüzde daha 9 hafta var. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüp, play off'a kalmadan ilk 2'den çıkmak istiyoruz. Takımımızın şansının oldukça yüksek olduğunu düşünüyorum. İnşallah bunu başaracağız" dedi. 

banner111
BOLU MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Pazar günü oynanacak Boluspor maçının kolay olmayacağını dile getiren Sezer Özmen, "Bu tür karşılaşmalar zorlu geçer. Son 3 haftanın verdiği moral bozukluğunu atlatmak kolay değil. Bu hafta yaptığımız çalışmalarda moral ve motivasyonumuzu yeniden üst seviyeye taşımaya çalışıyoruz. Boluspor maçını kayıpsız atlatarak gelecek hafta lige verilecek milli takım arasında hatalarımızı en aza indirmek için çalışacağız. Boluspor ile oynayacağımız karşılaşma bizim için çok önemli. Taraftarımızın da desteğiyle bize yakışan mücadeleyi sergileyip haftayı 3 puanla kapatmamız gerekiyor" diye konuştu. 

TARAFTAR BİZE GÜÇ VERİYOR

Takımın kaliteli oyunculara sahip olduğuna işret eden Sezer Özmen şöyle dedi: "Stoper mevkiinde de oynayan arkadaşlarım ligin ilk yarısında başarılı bir performans sergilediler. Ben de takıma katkı sağlamak için geldim. Bu arada Soro'nun sakatlığı oldu. Bu sakatlık hepimizi üzdü. Defans hattı olarak iyi gidiyoruz. Son 2 haftayı saymazsak daha az pozisyon vermeye başladık. Taraftarlarımız da bu takım için her şeylerini ortaya koyuyor. Dışarıdan bunu görüyordum. Alanya'ya geldikten sonra bunu daha iyi anladım. Onların neşesi ve pozitif enerjileri bize güç veriyor. İnşallah pazar günü sahadan 3 puanla ayrılacağız."


Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2016, 13:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83