SEZON ÖNCESİ HAZIRLIKLAR SON GAZ DEVAM EDİYOR

Turizm sezonu öncesi çalışmalarını hızlandıran Alanya Belediyesi mahallelerde kaldırım, altyapı ve yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Mahmutlar Mahallesi’nde Yangılı Mevkii, Kuyucak Caddesi ile 104.ve 103. sokakta yağmur suyu drenaj çalışması başlatıldı.

SEZON ÖNCESİ HAZIRLIKLAR SON GAZ DEVAM EDİYOR

 Turizm sezonu öncesi Mahallelerde altyapı ve cadde düzenleme çalışmasını hızlandırılan Alanya Belediyesi, Mahmutlar Mahallesinde yağmur suyu drenaj çalışması başlattı. Yangılı Mevkii Kuyucak Caddesinde başlatılan altyapı çalışmaları ara sokaklarda da devam ediyor.

banner111
Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, altyapı eksikliği bulunan cadde ve sokaklarda yağmur suyu drenaj çalışmalarının sürdürüldüğünü belirterek, ”Yağmur suyu drenajı çalışmalarının hemen ardından bu caddelerde parke ve kaldırım çalışmasına geçeceğiz. Daha önce Mahmutlar Mahallesinde 132. ve 135.sokaklarda kaldırım ve parke çalışmasını tamamladık. Kargıcak ve Konaklı Mahallesi’nde parke çalışmalarımız devam ediyor.” dedi




Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2016, 14:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83