Süper Lig'de haftanın oyuncusu Alanya'dan

Spor Toto Süper Lig'de haftanın oyuncusu Aytemiz Alanyaspor forması giyen Vagner Love oldu. Haftanın takımında da 3 Alanyasporlu futbolcu yer aldı.

Süper Lig'de haftanın oyuncusu Alanya'dan
Süper Toto Süper Lig'de 7'inci hafta tamamlandı. Kendi sahasında Gençlerbirliği'ni 4-1'le geçen Aytemiz Alanyaspor bu muhteşem galibiyetle haftaya damgasını vurdu. 

FUTBOLSEVERLER LOVE DEDİ

Passolig'in resmi sitesi üzerinden yapılan oylamada Gençlerbirliği karşısında 2 gol 1 asistlik harika performans sergileyen Aytemiz Alanyaspor'un yıldızı Vagner Love haftanın futbolcusu seçildi. 

Vagner Love'ın verilen oyların yüzde 47'sini alarak kazandığı oylamada rakipleri; 2 gol atan ve son dakikalarda takımına 3 puanı getiren Galatasaraylı Maicon, Osmanlıspor'un galibiyetine başrolü oynayan ve 2 asist yapan Serdar Gürler, 3 gol ile Sivasspor'da yıldızlaşan Hakan Arslan'dı. Vagner Love zorlu rakiplerini geride bırakarak haftanın futbolcusu seçildi.

HAFTANIN TAKIMINDA 3 ALANYASPORLU

Otoriteler tarafından yapılan haftanın değerlendirmesinde Aytemiz Alanyaspor'da 3 futbolcu haftanın 11'ine seçildi. 3 gollük pas, 2 gol ve 1 asistlik performası ile büyüleyen Vagner Love, mükemmel oyunu ve yaptığı 10 ikili mücadele kazanma, 3 gollük pas ve 2 asistle yıldızlaşan Emre Akbaba ve çok kritik 3 kurtarış yapan Vagner Love'ın uzun yıllar unutulmayacak golünde asisti yapan kaleci Remy Riou haftanın 11'ine seçildi. 3 Aytemiz Alanyasporlu futbolcunun yanında haftanın 11'ine, Osmanlıspor'dan Serdar Gürler ve Numan Çürüksu, Sivasspor'dan Hakan Arslan ve Rybalka, Galatasaray'dan Feghouli ve Maicon ile Kayserispor'dan Atilla Turan, Akhisar'dan Miguel Lopez girdi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2017, 11:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83