TANRISEVEN'DEN 6-0 BAKLAVALI SÜRPRİZ

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Multigroup Alanyaspor’u ziyaret ederek kulüp yöneticileri ve futbolcular ile bir araya geldi.

TANRISEVEN'DEN 6-0 BAKLAVALI SÜRPRİZ

 Kulüp yöneticileri tarafından karşılanan Kaymakam Tanrıseven, takımın çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra futbolcular ile bir süre sohbet ederek moral verdi. Kaymakam Tanrıseven, bir sürpriz yaparak Alanyaspor’un 18.01.2016 Pazartesi Günü oynanmış olduğu Denizlispor müsabakasının 6-0'lık skorunun yazılı olduğu baklavayı sporculara ikram etti.

banner111


Diyarbakırspor Onursal Başkanlığı yaptığı dönemdeki tecrübelerine değinen Kaymakam Tanrıseven, “Kulüplerde daimi sportif başarının ne kadar zor olduğunu biliyorum Alanyaspor tecrübeli hocasıyla süper lige çıkacağını biliyorum” dedi.

"SON 12 YILIN EN BAŞARILI MAÇI"

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, daha sonra antrenman yapan futbolcuların yanlarına giderek, 18.01.2016 Pazartesi Günü oynanmış olan Denizlispor müsabakasında göstermiş oldukları üstün performanstan dolayı tebrik etti. Ziyaret esnasında futbolcularla sohbet eden Kaymakam Tanrıseven şunları kaydetti: ''Dün, Alanya’nın önde gelen iş adamları ve sivil toplum kuruluşları ile büyük bir toplantı yaptık. Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’da toplantıda Multigroup Alanyaspor için destek istedi. İnanıyorum ki şehrin dinamikleri Multigroup Alanyaspor'a sahip çıkarak destekleyeceklerdir. Oynamış olduğunuz Denizlispor müsabakasında gerçekten olumsuz hava  ve sahanın zor şartlarına rağmen büyük bir başarıya imza attınız. Geçmişe dönüp baktığımızda son 12 yılın en farklı skoruna imza atmışız. Sizleri tebrik ediyorum. Alanya halkı arkanızda. Bundan sonraki maçlarınızda da sizlere başarılar diliyorum. İnşallah bu başarıların sonunda süper lige çıkarız.''


Multigroup Alanyaspor kulüp yöneticileri, teknik direktör Hüseyin Kalpar ve futbolcular Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e  yapmış olduğu ziyaret ve verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2016, 14:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83