YÜCEL’İN PEHLİVANI ELMALI’DA TARİH YAZDI

Alanya Belediyesi ve Başkan Adem Murat Yücel’in adına güreşen Furkan Durmuş Altın, Antalya'nın Elmalı ilçesinde gerçekleştirilen 664. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri'nin başaltı müsabakalarında birinci oldu.

YÜCEL’İN PEHLİVANI ELMALI’DA TARİH YAZDI

 Alanya Belediyesi’nin güreşçisi Furkan Durmuş Altın, 664. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri’nde zaferlerine bir yenisini daha ekledi. Recep Gürbüz Güreş Sahası'nda düzenlenen etkinliğe, 77 başpehlivanın da aralarında bulunduğu yaklaşık bin 600 güreşçi katıldı. Kispetlerini giydikten sonra paçalarını bağlayan, sonrasında yağlanan pehlivanlar, davul zurna eşliğinde sahaya çıktı. 

banner111
ALTIN, FİNALDE FATİH SULTAN MEHMET’İ YENEREK ŞAMPİYON OLDU

Tarihi güreşte, 15 Temmuz Şehitleri adına sahada Türk bayrağı açılırken sporcular ellerinde Ay-Yıldızlı bayraklarla sahada tur attılar. 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in güreşçisi Furkan Durmuş Altın, rakiplerini bir bir yenerek finale kaldı. Altın, finaldeki rakibi Fatih Sultan Mehmet Alabacak’ı da yenerek zaferlerine bir yenisini daha ekledi. 664. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Başaltı Yağlı Güreşleri’nde 3.’lük kürsüsünü ise Nazmi Şahin ve Recep Üstündağ paylaştı.
 
BAŞKAN YÜCEL TEBRİK ETTİ

664. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Başaltı Yağlı Güreşleri’nde birinci olan Furkan Durmuş Altın’ı tebrik eden Başkan Yücel; “Furkan Durmuş Altın, zaferlerine bir yenisini daha ekleyerek bir kez daha göğsümüzü kabarttı. 664. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Başaltı Yağlı Güreşleri’nde rakiplerini tek tek yenerek birinci olan gururumuz Furkan Durmuş Altın’ı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2016, 18:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83