ALANYA HEYETİ BERLİN YOLCUSU

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve turizmcilerden oluşan Alanya heyeti ile yarın Almanya’da olacak.

ALANYA HEYETİ BERLİN YOLCUSU

 Heyet, 9-13 Mart 2016 tarihleri arasında Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek, dünyanın en önemli turizm fuarlarından ITB Berlin Fuarı’nda, Alanya’yı tanıtacak.

banner111
Aynı zamanda Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı da olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, fuarla ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

FUARA, HER YIL YAKLAŞIK 86 ÜLKE KATILIYOR

Rus krizinden sonra, 9 Mart’ta Berlin’de açılacak ITB Berlin Fuarı'nı fırsat bilen Türkiye, turizm bölgeleriyle tam bir çıkarma yapacak. Ev sahibi Almanya’dan bile fazla katılımcıyla fuarda yerini alacak olan Türkiye, tüm dünyayı Türkiye’de tatile çağıracak.
Yarın başlayıp 13 Mart Pazar günü sona erecek fuara, 86 ülkeden tur operatörleri, oteller, uçak şirketleri, online rezervasyon yapan internet sitelerinin yanısıra, turizm sektörünün Sivil Toplum Kuruluşları, turizm bakanlıkları, yerel yönetimler katılacak. 
En çok katılımın Türkiye’den olduğu fuarda, katılımcılar turizm bölgelerinin özel tanıtımına ağırlık verecek. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve turizmciler de fuarda Alanya’nın bölgesel tanıtımını yapacaklar. Alanya heyeti, fuarda kurulacak Alanya standında misafirlerini ağırlayacak. Heyet, aynı zamanda tur şirketleri, gazeteciler, turizm bakanlığı temsilcileriyle de temaslarda bulunacak. Fuarda, Alanya Turizm Tanıtma Vakfı’nın yanı sıra Antalya bölgesinde faaliyet gösteren turizm sektörüyle ilgili birçok, vakıf, dernek ve turizm birliği de yer alacak.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2016, 14:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83