ALTAV YENİ YÖNETİMDEN TANRISEVEN'E ZİYARET

ALTAV yeni yönetimi ile birlikte ALTAV Onursal Başkanı Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

ALTAV YENİ YÖNETİMDEN TANRISEVEN'E ZİYARET
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) yeni yönetimi ile birlikte ALTAV Onursal Başkanı, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.
ALTAV’ın yeni başkanı olan aynı zamanda Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTAV’ın projeleri ve gelecek hakkında ALTAV’ın Onursal Başkanı Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’e bilgi verdi.
Başkan Yücel, ”Geride kalan yıllarda olduğu gibi ALTAV bundan sonraki süreçte de Alanya’nın tanıtım çalışmalarına devam edecek. Daha iyi, daha geniş tanıtımın yollarını hep birlikte arayarak ve çalışarak daha iyi hale getireceğiz. Turizmindeki kara bulutların dağılması için sizler öncülüğünde, arkadaşlarımızla birlikte daha güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Ortak paydamız Alanya ve Alanya için sizin öncülüğünüzde el birliği ile çalışacağız” dedi.
KAYMAKAM TANRISEVEN ”KARAMSARLIĞA YER YOK”

Kaymakam Tanrıseven ise yapmış olduğu konuşmada, 2016 yılı 2015’den çok daha iyi olacağını belirterek, kesinlikle karamsarlığa kapılmaya gerek olmadığını söyledi. Kaymakam Tanrıseven, ” Dışişleri bakanımız geçen gün buradaydı. Kendisi de turizm için var gücüyle çalışıyor kendisine teşekkür ediyoruz. Bizler üzerimize düşeni yaparak 2016 yılına en iyi şekilde gireceğiz. Ortak paydamızın Alanya olduğunu düşünerek herkesin mutlaka Alanya için çalışması lazım. 2016 yılına karamsar girmememiz lazım. Bu sorunlar aşılacak ve 2015 yılından daha iyi bir sezon geçireceğiz. Gerekirse fuar fuar, kapı kapı gezerek Alanya’mızın marka olarak tanıtımını yapmamız lazım. Alanya’nın dünyanın en güvenli ve güzel yeri olduğunu başta Avrupa olmak üzere bize turist gönderen tüm pazarlarımıza anlatmalıyız. Alanya’da bir hoşgörü, barış ve huzur ortamı olduğunu göstermemiz lazım. Geçmişte yaşanan bir takım olayların geride kaldığını ve tekrar yaşanmayacağını bilmeleri gerekiyor. Alanya her alanda ve her zaman turistlerin güvenle gelip tatilini yapabildiği burada yaşayabildiği bir yer olmuştur ve olmaya devam edecektir” dedi.
Ayrıca ALTAV yönetimi, ALTAV Onursal Başkanı Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’den, Alanya’nın tanıtımı ve yapılacak çalışmalar için destek istedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2015, 13:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83