ANTALYA'YA EN ÇOK TURİSTİ O ÜLKE GÖNDERDİ

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, 2013 yılında Antalya’ya 380 bin civarında Ukraynalı turist geldiğini belirterek, Ukrayna’dan bu yılın ilk 7 ayında 318 bin turist ağırladıklarını ifade etti.

ANTALYA'YA EN ÇOK TURİSTİ O ÜLKE GÖNDERDİ

 Ukraynalı gazetecileri ağırlayan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, çeşitli konulara ilişkin soruları cevapladı. Vali Münir Karaloğlu, Ukraynalı gazetecilere Antalya hakkında bilgiler aktardı. 2013 yılında Antalya’ya 380 bin civarında Ukraynalı turist geldiğini kaydeden Vali Karaloğlu, 2016 yılında Almanya’dan sonra Antalya’ya en çok turist gönderen ikinci ülke konumuna gelen Ukrayna’dan ilk 7 ayda 318 bin turist ağırladıklarını ifade etti.

banner111
“Tarihi, kültürel, dostluk ilişkilerimiz çok güçlü bir ülke”

Ukrayna’nın Türkiye’nin çok yakın komşusu olduğunu belirten Karaloğlu, “Tarihi, kültürel, dostluk ilişkilerimiz çok güçlü bir ülke. Son dönemde iki ülke arasındaki siyasi ilişkilerde en üst düzeyde devam ediyor. Bu güzel ilişkilerin turizm hareketlerini daha da büyütmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Vali Münir Karaloğlu, daha sonra Ukraynalı basın mensuplarının başta güvenlik konuları olmak üzere çeşitli konulara ilişkin sorularını cevap verdi. Ziyarette İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar da hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2016, 17:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83