AŞÇILARIN ANFAŞ HAZIRLIĞI

Antalya Expo’da 10-13 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan 23. Anfaş Gıda Fuarı bünyesinde “bakliyatlı ürünler” ile “yedi bölge lezzet ürünleri” ön plana çıkacak.

AŞÇILARIN ANFAŞ HAZIRLIĞI

 Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği (AKPAB) Alanya Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’ni (ALTİD)  ziyaret etti. Yapılan ziyarette AKPAB Başkanı Budak, dernek faaliyetleri hakkında kapsamlı bilgi verdi. Türkiye Aşçılar Federasyonu adına görüşmeye katılan Akif Alataş ise Antalya Expo’da 10-13 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan 23. Anfaş Gıda Fuarı bünyesinde tanıtılacak “bakliyatlı ürünler” ile “yedi bölge lezzet ürünleri”  hakkında bilgiler verdi.

banner111
 
“AŞÇILARIMIZA ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR”

Kalifiye personel sorunun çözümünde meslek örgütlerinin katkısına işaret eden ALTİD Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan SİLİ de, “Personel eğitimi, ülke tanıtımı, gastronomi kültürü ve Türk Mutfağı tanıtımında aşçılarımıza önemli görevler düşüyor. Bu anlamda Anfaş Gıda Fuarı’nı destekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2016, 12:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83