EN GÜZEL ÇOCUK YARIŞMASI YAPILACAK

Alanya'da yeni faaliyet göstermeye başlayacak olan ve Ruslar tarafından kurulan, Alanya Kişisel Gelişim Derneği Başkanı Sergii Shtepa ve yönetim kurulu üyeleri Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret ettiler.

EN GÜZEL ÇOCUK YARIŞMASI YAPILACAK

 Türk - Rus çocuklarının katılımıyla 4 Şubatta yapmayı planladıkları “Güzellik Yarışması” ile ilgili Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e bilgi veren Dernek Başkanı Sergii Shtepa, Alanya'da uluslararası bu tür organizasyon yaparak, Alanya'nın tanıtımına katkı sağlamak istediklerini belirtti. Dernek Başkanı Sergii Shtepa, ''Alanya'da yaşamak çok güzel. Türk insanlarının bizlere bakış açısı ve davranışları bizleri mutlu ediyor'' dedi.

banner111
'ALANYA BARIŞ VE HOŞGÖRÜ ORTAMININ YAŞADIĞI EN ÖNEMLİ YERLEŞİM YERİDİR'

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya'da yaşayan Ruslara her zaman destek olduklarını belirtti. Kaymakam Tanrıseven, ''Her zaman Rusları kardeş olarak görüyoruz. Türk milleti ve Ruslar yüz yıldan bu yana barış ve huzur içerisinde ilişkileri gayet iyi bir şekilde yürüterek bir arada yaşamaktadır. Alanya’mız bu yönü ile yabancıların Türklerle beraber barış ve hoşgörü ortamında yaşadığı en önemli yerleşim yerlerinden bir tanesidir. Yapmayı düşündüğünüz etkinlik ve diğer konularda yardımcı olacağız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2016, 17:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83