GÖNÜLLÜ TURİZM ELÇİLERİNE UYSAL’DAN HEDİYE

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Almanya’nın Nurnberg kentinde Antalya’ya 30 yıldır tatile gelen Brigitte-Manfied Boerdleih çiftini ağırladı.

GÖNÜLLÜ TURİZM ELÇİLERİNE UYSAL’DAN HEDİYE

Antalya’ya 30 yıldır tatile gelen Brigitte-Manfied Boerdleih çiftini Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal makamında misafir etti. Almanya’nın Nurnberg kentinde yaşayan bankacı Boerdleih çiftini makamında kabul eden Başkan Uysal, gönüllü turizm elçilerine çeşitli hediyeler verdi. Antalya’ya her yıl tatil için geldiklerini belirten Brigitte-Manfied Boerdleih çifti, “Biz Türkiye’yi ve Antalya’yı çok seviyoruz. Yıllardır tatile geliyoruz ve Türkçe’yi öğreniyoruz. Almanya’da da Türk arkadaşlarımız var. Vatandaşlarımızı Antalya’ya tatile davet ediyoruz” dedi.

banner111
Alman çiftin ziyaretinden dolayı teşekkür eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Antalya ve Türkiye dostlarının olması bize moral veriyor. Brigitte-Manfied Boerdleih çiftinin bütün Dünya’ya örnek olmasını istiyorum. Antalya’yı güvenilir bulup 30 yıldır tatile gelmeleri her türlü takdire şayandır. Antalyamız, dünyanın herhangi bir yeri kadar güvenlidir. Bazı olaylar dünyanın her yerinde oluyor. Yaşanan olaylar Antalyamızı güvenli, güzel bir coğrafya olmaktan asla çıkaracak değildir. Bütün Alman dostlarını Antalyamıza tatile davet ediyorum” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2016, 10:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83