ITB Berlin'de Alanya rüzgarı sürüyor

Dünyanın en prestijli turizm fuarı ITB Berlin tüm hızıyla sürerken, Alanyalı firmalara gösterilen yoğun ilgi dikkat çekiyor.

ITB Berlin'de Alanya rüzgarı sürüyor
Berlin Uluslararası Turizm Borsası (ITB) bu yıl 52. kez kapılarını açarken, Türkiye fuardaki en büyük alana sahip ülke olarak, Berlin’e adeta çıkartma yaptı. Bölgesel ve şehirsel tanıtımların yer aldığı fuarda turizmin kalbi Antalya bölgesi en büyük sayıyla ülkemizi temsil etti. 186 ülkeden 10 bin civarında firmanın katıldığı fuarda Alanyalı firmalara olan ilgi fuarın ikinci gününde de devam etti. 

ŞAHİN FİRMALARI ZİYARET ETTİ

Alanyamızı fuarda temsil eden isimlerin başında gelen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, hem Alanyalı firmaları ziyaret etti hemde fuarın ikinci gününe dair kısa bir bilgilendirmede bulundu. 

Şahin, fuarda yer alan Alanyalı firmalardan; Lıtore Resort Hotel Spa, Numa Hotels, Lonicera Hotels, Saphir Hotels, Aska Hotels, Long Beach Hotels, Asıa Beach Resort & Spa Hotel, White City Hotel, Granada Luxury Resort gibi firmaları ziyaret etti ve yetkililerle görüştü. 

'ALANYA FUARA İYİ HAZIRLANMIŞ'

Şahin ziyaretlerin ardından yaptığı kısa değerlendirmesinde ise, "ITB Berlin Fuarının 2. gününde Alanyamızdan gelen firmaları ziyaret etmeye devam ettik. Firmalarımızın fuara oldukça iyi hazırlandığına şahit olduk. ALTSO ailesi olarak fuarda güzel bir dayanışma örneği sergilendiğini görmek güzeldi. Fuar Alanyamız ve ülkemiz için hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.


Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2018, 10:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83